Kuvitettu materiaali jatko-opintokeskustelujen tueksi

Materiaali VALMA- ja TELMA-koulutuksista on tarkoitettu keskustelun tueksi esimerkiksi vanhemman ja nuoren välille tai peruskoulussa opettajan ja oppilaan välille.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ja Ideogrammi ovat tehneet yhdessä selkokielisen ja kuvitetun materiaalin jatko-opinnoista. Materiaalissa keskitytään VALMA- ja TELMA-koulutuksiin. Siinä kerrotaan, mitä koulutukset pitävät sisällään ja miten ne eroavat toisistaan. Materiaali on tarkoitettu keskustelun tueksi esimerkiksi vanhemman ja nuoren välille tai peruskoulussa opettajan ja oppilaan välille.

Teksti pohjautuu Opintopolku.fi-sivustoon ja kuvat on piirtänyt Ideogrammi. Materiaalin voi tulostaa vapaasti käyttöön tästä linkistä.

Toivomme käyttökokemuksia ja parannusvinkkejä materiaalista. Lähetä palautetta Riikka Manniselle osoitteeseen
riikka.manninen@tukiliitto.fi

Telma-Valma-materiaali: