Tunnekortit

Ota käyttöösi digitaaliset tunnekortit. Rohkaisupakan kuvat soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi verkkotapaamisissa ja -ryhmissä.

Rohkaisupakka

Rohkaisupakka sisältää 40 tunnekorttia. Kuvat auttavat kertomaan tunteista, itsestä sekä omista toiveista ja kokemuksista kohtaamistilanteissa. Voit käyttää kuvia yksilö-, perhe- ja ryhmätapaamissa. Digitaaliset tunnekortit soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi verkkotapaamisissa. Ota kortit käyttöösi ja laita lähde näkyviin.

Tunnekorteista tehdyn Vinkkivartti-opasvideon voit katsoa tässä.

Kuvat on piirtänyt Vili Ohra-aho vuonna 2020 verkkoauttamisen Tuleva-hankkeessa (STEA 2018-2020).

Ohjeita ja vinkkejä kuvien käyttöön

Voit tarkastella kuvaa lähemmin klikkaamalla sitä. Avattuasi kuvan, voit selata kuvia eteenpäin tai taaksepäin nuolista.

Voit kopioda tai tallentaa kuvan sen alla olevasta nappulasta tai mobiililaitteessa tallentamalla kuvan kuvatiedostoihisi. Kortit ovat vielä kehitysvaiheessa ja siksi pyydämme kokemuksianne myös korttien toimivuudesta käytössä. Mobiililaitteella tallennus toimii siten, että tallennat kuvan laitteesi kuvatiedostoihin ja jaat sen kuvana.

Kopioi leikepöydälle tarkoittaa sitä, että voit siirtää kuvan samantien haluamaasi paikkaan esimerkiksi verkkoryhmäsi kurssialustalle/ -sivustolle.
Kopioi leikepöydälle -nappula tekee saman toiminnon kuin kopioi – liitä. Kopioitu kuva ei tallennu. Jos haluat tallentaa kuvan myöhempää käyttöä varten omalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, käytä nappulaa Tallenna tiedosto.

  • Voit käyttää kortteja verkossa esittäytymisen apuna.
  • Voit kortin avulla kertoa verkossa päivän tunnetilan tai ottaa kantaa aiheen käsittelyyn.
  • Voit kortin avulla kertoa odotuksista tai antaa palautetta verkkotyöskentelystä tai -ryhmästä.
  • Anonyymissä keskustelussa voit kortin avulla ilmaista tunnetilasi lisäksi omaa olemustasi tai sinua parhaiten kuvaavaa hahmoa.

Mukavia käyttöhetkiä Rohkaisupakan kanssa!