hero_image.alt

Kokemusasiantuntijatiimi

Perheet asiantuntijoina hankkeen apuna.

Vahvistu vanhempana -hankkeen apuna toimii tiimi kokemusasiantuntijoita. Tiimin jäsenet ovat itse oppimiseen ja ymmärtämiseen tukea tarvitsevia vanhempia ja isovanhempia, ja vammaisen vanhemman perheessä kasvaneita, jo aikuisia lapsia.

Tiimiläiset ovat asiantuntijoita, joiden kanssa suunnitellaan ja arvioidaan Vahvistu vanhemapana -hankkeen toimintaa. Tiimi kokoontuu säännöllisesti Tampereella. Suunnittelussa käytetään apuna muun muassa palvelumuotoilun keinoja. Palvelumuotoilun keinoilla tarkoitetaan, että erilaisten perheiden tilanteita ja tarpeita mielikuvitellaan. Tässä käytetään apuna esimerkiksi piirtämistä, muovailuvahaa ja paperinukkeja.

Tiimiin otetaan mukaan lisää asiantuntijoita. Onko sinulla kokemusta vanhemmuudesta, pikkulapsiarjesta tai haaveiletko omasta perheestä? Kiinnostaako sinua kehittää toimintaa perheille? Voit ottaa yhteyttä Vahvistu vanhempana -työntekijöihin tai jättää meille yhteystietosi alla olevasta napista.

Jätä yhteystietosi meille

Lisätietoja kokemusasiantuntijatiimistä

Taija Humisto.

Taija Humisto

Projektipäällikkö

Puhelinnumero: 040 707 8990

Sähköposti: taija.humisto@tukiliitto.fi

Vahvistu vanhempana -hanke 2017  2020

Lue Sarin tarina

Ihan kaikkein tärkeintä on yhdessäolo

Sari Leppänen sai vauvan neljätoista vuotta sitten. Vauva sai nimekseen Juulia. Nyt hän on reipas koululainen, joka tanssii ja soittaa...

Lue lisää
0 Ostoskori