Nuoren palvelupolut -tiekartta

16.11.2018

Kun nuori on 16 – 18-vuotias, voivat monet asiat hänen elämässään olla muutoksessa. Kokosimme kysymyksiä, jotka tulevat vastaan tukea tarvitsevan lapsen kasvaessa nuoreksi ja edelleen täysi-ikäiseksi.

Ryhmittelimme huomioitavat asiat teemoihin: asuminen, koulu, asioiden hoitaminen, vapaa-aika, toimeentulo, terveys ja eho. Aihepiirit on koottu oheiseen karttakuvaan otsikolla ”Nuoren palvelupolut”.
Tulosta ja ota talteen, tiekartaksi ja muistilistaksi.

Nuoren palvelupolut ilmestyy myös joulukuun Tukiviestin välissä.

Kokosimme perheiden avuksi kysymyksiä, jotka tulevat vastaan tukea tarvitsevan lapsen kasvaessa nuoreksi ja edelleen täysi-ikäiseksi. #nuori

Tiekartan ovat koostaneet Kehitysvammaisten Tukiliiton verkkoauttamisen Tuleva-hanke ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön elämänmuutostoiminta.

Nuoren palvelupolut löytyvät pysyvästi Tuleva-projektin kotisivulta osoitteesta
www.tukiliitto.fi/toiminta/verkkoauttaminen/tuleva/nuoren-palvelupolut