Tukiliiton liittokokous 19.5.2018

Liittokokousta Tampereella voi seurata myös suorana lähetyksenä netissä.

Liittokokouksessa jäsenet käyttävät Tukiliiton ylintä päätösvaltaa. Liittokokous kokoontuu joka vuosi. Se valitsee liittohallituksen uudet jäsenet ja käsittelee vuosikertomuksen. Liittokokous käsittelee myös tulevan vuoden toimintasuunnitelman ja tekee näin päätöksiä tulevasta.

Materiaalit kokoussivulla
Liittokokousmateriaalit ovat sivullamme osoitteessa
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittokokous

Suora lähetys
Seuraa suorana netissä:

Kannanotto
Kehitysvammaisten Tukiliiton kannanotto vaatii, että eduskunta noudattaa YK:n vammaissopimusta päättäessään ajankohtaisista lainsäädäntöuudistuksista. Liittohalituksen kannanotto julkistettiin liittokokouksessa, lue lisää:
www.tukiliitto.fi/ajankohtaista

Liittokokous 19.5.2018, Tampere-talo, suora lähetys netissä alkaa kello 10.

Päivä alkaa kello 9 valtakirjojen tarkastuksella ja ilmoittautumisella. Sen jälkeen ja aikana on mahdollista seurata selkokielistä ennakko-opastusta kokouksen kulusta.

Kokouspäivä alkaa kello 10, kun Kehitysvammaisten Tukiliiton Jyrki Pinomaa pitää avauspuheenvuoron. Sen jälkeen Tampereen kaupungin tervehdyksen tuo Johanna Loukaskorpi, Hyvinvoinnin palvelualueen apulaispormestri.

Ennen vuosikokoustapahtumia psykologi Annick Jansonin alustaa vanhempien asiantuntemuksesta: “Do you want more for your son or daughter? Share your expertise to create this change.” Alustus tulkataan suomeksi.

Kokouksen välissä nautitaan lounas kello 12. Kokous jatkuu yhdeltä päättyen kello 16 päätöskahveihin.