Yhdistystoimijoille tietoa yhdistystreffeistä ja liittokokouksesta

28.08.2020

Yhdistystoimijoille päivitettyä, ajantasaista tietoa yhdistystreffeistä 29.8. ja liittokokouksesta 26.9.2020.

Kehitysvammaisten Tukiliiton liittohallituksen päätöksellä liittokokous 2020 siirrettiin järjestettäväksi lauantaina 26. syyskuuta Tampereella. Liittokokouksessa käsitellään vain sääntömääräiset asiat eikä edellisen päivän seminaaria tai perinteistä illallista järjestetä.

Toiminnanjohtaja Risto Burmanin tervehdys:

Tervetuloa osallistumaan myös Yhdistystreffit-koulutukseen, joka järjestetetään etänä elokuun lopulla:

Yhdistystreffit 29.8.2020 (Teams Live -koulutus)

10.45 Tervetuloa Lea Vaitti

11 – 12.30 Yhdistysten varainhankinnan mahdollisuudet,
Pia Tornikoski vastuullinen Lahjoittaminen ry:n pääsihteeri
Kaikki kampanjoimaan! Katja Korpela

12.40 – 13.20 Viestitään vaikuttavasti, tehokkaasti ja selkeästi
Merja Määttänen ja Minni Haveri Tukiliitto

13.20 – 13.40 Verkon mahdollisuudet yhdistystoiminnassa
Nanna Nieminen Tukiliitto
sekä kokemuksia Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n toiminnasta

13.40 – 14 Yhteenveto ja aikaa kysymyksille Ritva Still

Linkki verkkokoulutukseen löytyy tapahtumasta

Koulutuksesta tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa myöhemmin.

Liittokokous 26.9.2020

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous järjestetään 26.9. klo 10 alkaen sekä etäyhteyksin Teams-alustalla että Tampere-talolla turvavälejä ja muita turvallisuusohjeita noudattaen. Muistathan, ettei paikanpäälle Tampere-taloon voi tulla, jos on hengitystie- tai muita koronaan mahdollisesti viittaavia oireita.

Suosittelemme lämpimästi yhdistyksiä harkitsemaan etäosallistumista asiamiehen välityksellä. Osallistumista etäyhteydellä on mahdollista harjoitella testikokouksissa, jotka järjestetään tiistaina 8.9 kello 17 – 18 ja maanantaina 14.9 kello 17 – 18. Testikokouksissa saat tietoa kokouksen kulusta sekä siellä testataan pääsy Teamsiin, ääni-/videoasetukset ja verkkoyhteyden toimivuus. Testikokouksiin ovat tervetulleita myös ne yhdistystoimijat, jotka vasta harkitsevat osallistumismuotoa.

Testikokouksiin ilmoittaudutaan tästä linkistä (siirry toiselle sivulle):
webropolsurveys.com

Ilmoittautuminen liittokokoukseen tapahtuu 14.8. yhdistysten puheenjohtajille sähköpostitse lähteneen valtakirjakyselyn kautta. Tämä kysely korvaa aiemmat paperiset valtakirjat.  Valtakirjakysely sisältää seuraavat asiat:

• Miten yhdistys osallistuu kokoukseen?
    1) asiamiehen etäosallistuminen verkkoalustalla (suositus) vai
    2) kokous Tampere-talossa asiamies/edustajat (osallistumismaksu 50 euroa per osallistuja)
  • Keitä henkilöitä yhdistys valtuuttaa ja nimeää asiamieheksi tai edustajiksi?
  • Mitkä ovat yhdistyksen alustavat näkemykset päätettäviin asioihin?

Lisätietoa ja asiakirjat löytyvät liittokokoussivuilta
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittokokous