Tilaus- ja toimintaohjeet

Heijastinten tilauslomakkeen ja toimintaohjeet löydät täältä. Tervetuloa mukaan tekemään hyvien tekojen varainhankintaa.

Miten Auta ja näy! -homma toimii?

Tutustu materiaaliin ja ehdota muille luokan retkikassan kerryttämistä hyvän tekemisen ja oppimisen keinoin.

Tilaa heijastimet tämän sivun tilauslomakelinkin kautta. Tilauksen tekijän/yhteyshenkilön pitää olla vähintään 18-vuotias.

Tilaukset

Heijastimet ja myyntiesite saapuvat ilmoitettuun osoitteeseen noin viikon päästä tilauksesta. Mukana paketissa on myös palautus-/ laskulomake ja palautuskuori. Heijastinpaketin sisältö voi vaihdella, mutta joka paketissa on kaikkia kolmea eri heijastinvaihtoehtoa. Heijastimet on pakattu 21 kappaleen laatikoihin, joten tilaukset laatikoittain (21/42/63/84/105/126/147/168 heijastinta/ jne.).

Voitte myös noutaa heijastimet Tulppaanitalolta osoitteesta Pinninkatu 51, 33100 Tampere (ma-pe klo 9 – 15). Sovi noudosta etukäteen Tiina Hännisen kanssa,
tiina.hanninen@tukiliitto.fi

Yhteyshenkilönne jakaa heijastimet myyntiin osallistuvien kesken ja sitten vaan myymään sukulaisille, naapureille, tuttaville tai vaikka jonkun tapahtuman yhteyteen tai kaupan eteiseen, kun vaan ensin kysytte luvan. Tästä voit tulostaa eri värisiä esitteitä myyntisi tueksi:

Heijastinten myyntiesite koululle
Heijastinten myyntiesite leirikoulua varten, turkoosi
Heijastinten myyntiesite leirikoulua varten, vaaleanpunainen
Heijastinten myyntiesite joukkueille
Heijastinten myyntiesite päiväkodille

Myyntiaika ja palautus

Teillä on 30 vuorokauden myyntiaika ja palautusoikeus. Yhteyshenkilönne tehtävänä on täyttää palautus-/ laskulomake ja lähettää se ja mahdollisesti myymättä jääneet heijastimet palautuskuoressa Kehitysvammaisten Tukiliittoon 30 vuorokauden sisään tilauksen saapumisesta. Tukiliitto maksaa postituskulut.

Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti ja vie kirje tai paketti postiin.
Kehitysvammaisten Tukiliitto vastaa palautettavien tuotteiden postituskuluista.

Palautus-/laskulomake

 

Vastauslähetys (vain kirjelähetyksille)

Koskee pientä määrää palautettavia heijastimia. Lähetys on kirjekokoinen, mikäli se on alle 3 cm paksu. Heijastimet pitää pakata vastauslähetyskuoreen, jonka saitte heijastinten mukana. Vastauslähetystiedot ovat kuoren osoitetarrassa (sopimustunnus 5004323).

Asiakaspalautus (vain paketeille)

Koskee suurempaa määrää palautettavia heijastimia. Pakkaa palautettavat heijastimet huolellisesti pakettiin ja vie paketti postiin.

Kirjoita pakettiin:

ASIAKASPALAUTUS (sopimustunnus 640271)
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
Pinninkatu 51
33100 Tampere

 

Laskutus

Lasku myydyistä heijastimista lähetetään myyntiajan jälkeen, kun palautus-/ laskulomake on saapunut ja mahdolliset palautettavat heijastimet on tarkastettu. Maksuaika on 14 vuorokautta.