Tilaus- ja toimintaohjeet

Heijastinten tilauslomakkeen ja toimintaohjeet löydät täältä. Tervetuloa mukaan tekemään hyvien tekojen varainhankintaa.

Tällä hetkellä heijastinkampanjamme ei ole käynnissä.

 

Miten Auta ja näy! -homma toimii?

Tutustu materiaaliin ja ehdota muille luokan retkikassan kerryttämistä hyvän tekemisen ja oppimisen keinoin.

Tilaa heijastimet tämän sivun tilauslomakelinkin kautta. Tilauksen tekijän/yhteyshenkilön pitää olla vähintään 18-vuotias.

Heijastimet ja myyntiesite saapuvat ilmoitettuun osoitteeseen noin viikon päästä tilauksesta. Mukana paketissa on myös palautus-/ laskulomake ja palautuskuori. Heijastinpaketin sisältö voi vaihdella, mutta joka paketissa on kaikkia neljää eri heijastinvaihtoehtoa. Heijastimet on pakattu 20 kappaleen laatikoihin, joten tilaukset mielellään 20 kappaleen erissä (20/40/60/80/100/120/140/160/ jne.)

Voitte myös noutaa heijastimet Tulppaanitalolta osoitteesta Pinninkatu 51, 33100 Tampere (ma-pe klo 9 – 15). Sovi noudosta etukäteen Tiina Hännisen kanssa,
tiina.hanninen@tukiliitto.fi

Yhteyshenkilönne jakaa heijastimet myyntiin osallistuvien kesken ja sitten vaan myymään sukulaisille, naapureille, tuttaville tai vaikka jonkun tapahtuman yhteyteen tai kaupan eteiseen, kun vaan ensin kysytte luvan. Tästä voit tulostaa eri värisiä esitteitä myyntisi tueksi:

Heijastinten myyntiesite koululle
Heijastinten myyntiesite leirikoulua varten, turkoosi
Heijastinten myyntiesite leirikoulua varten, vaaleanpunainen
Heijastinten myyntiesite joukkueille
Heijastinten myyntiesite päiväkodille

Myyntiaika ja palautus

Teillä on 30 vuorokauden myyntiaika ja palautusoikeus. Yhteyshenkilönne tehtävänä on täyttää palautus-/ laskulomake ja lähettää se ja mahdollisesti myymättä jääneet heijastimet palautuskuoressa Kehitysvammaisten Tukiliittoon 30 vuorokauden sisään tilauksen saapumisesta.

Tukiliitto maksaa postituskulut. Mikäli myytte kaikki tilaamanne heijastimet, voitte täyttää palautus-/ laskulomakkeen myös sähköisesti nettisivullamme.

Kehitysvammaisten Tukiliitto vastaa palautettavien tuotteiden postituskuluista. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti ja vie kirje tai paketti postiin.

Vastauslähetys

Koskee pientä määrää palautettavia heijastimia. Kirjekokoiset lähetykset, jos lähetys on alle 3 cm paksu. Heijastimet pitää pakata vastauslähetyskuoreen, joka tuli heijastinten mukana. Vastauslähetys tiedot ovat kuoren osoitetarrassa (sopimustunnus 5004323).

Asiakaspalautus

Koskee suurempaa määrää palautettavia heijastimia. Maksikokoiset kirjeet ja paketit. Pakkaa palautettavat heijastimet huolellisesti ja vie paketti postiin.

Laita nämä tiedot palautettaviin paketteihin / maksikokoisiin kirjeisiin, joka lähtee asiakaspalautuksena:

ASIAKASPALAUTUS
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
Pinninkatu 51
33100 Tampere

Laskutus

Lasku myydyistä heijastimista lähetetään myyntiajan jälkeen, kun palautus-/ laskulomake on saapunut ja mahdolliset palautettavat heijastimet on tarkastettu. Maksuaika on 14 vuorokautta.

Lasku- ja palautuslomakkeen löydät
tästä.

Tällä hetkellä heijastinkampanjamme ei ole käynnissä.