Yhdistysposti Akkuna

Tilaa Tukiliiton valtakunnallinen yhdistysposti Akkuna ja tutustu aiemmin julkaistuihin Akkunoihin. Sähköinen yhdistyskirje on kätevä jakaa eteenpäin kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa.

Akkunasta löydät kootusti ajankohtaisimman tiedon

Akkuna on Tukiliiton valtakunnallinen yhdistyskirje, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lähetämme Akkunan sähköpostitse jäsenyhdistysten luottamushenkilöille ja muille uutiskirjeen tilanneille.

Akkuna sisältää:

  • liiton sisäisesti tiedotettavia asioita ja tapahtumia
  • ajankohtaista kehitysvamma-alalta ja toimintaympäristöstä
  • ajankohtaista yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnasta

Akkunaan kootaan jäsenyhdistyksille suunnattua, valtakunnallisesti kiinnostavaa tietoa. Akkunan lisäksi Tukiliiton aluekoordinaattorit lähettävät kohdennettuja tiedotteita paikallisesti tai alueellisesti tarpeen mukaan.

 

Yhdistysposti Akkuna siirtyi uuteen uutiskirjemalliin

Akkuna siirtyi uuteen uutiskirjemalliin tammikuussa 2018. Uuteen uutiskirjemalliin siirtyivät myös Tukiliiton uutiskirje sekä harvinaisten, Malikkeen, Perheilyn ja Tukijan uutiskirjeet.

Akkuna tulee jatkossakin tilaajille automaattisesti.

 

Tilaa Akkuna

Löydät tämän sivun alaosasta tilaa uutiskirje -toiminnon, jolla voit tilata ja perua Tukiliiton eri uutiskirjeitä. Vakioelementti löytyy jokaisen sivun alaosasta.

Suora linkki tilauslomakkeeseen on:
kehitysvammaisten-tukiliitto-ry.mail-eur.net

Samasta linkistä pääset halutessasi peruuttamaan tilauksesi.

Tilaamisessa opastaa tarvittaessa Jonna Suhonen:
jonna.suhonen@tukiliitto.fi tai
p. 050 5288 394.

Tutustu Akkunan tietosuojaselosteeseen.

 

Jaa Akkuna-yhdistyspostit kotisivuilla ja somessa

Akkuna-yhdistysposti on kätevä jakaa yhdistyksen kotisivuilla, Facebookissa tai Twitterissä. Näin koko jäsenistöllä on mahdollisuus tutustua uutisiin.

Akkunan voi jakaa kopioimalla Akkunan osoitteen selaimen osoiteriviltä ja liittämällä sen vaikkapa some-päivityksen yhteyteen. Linkkiä voi jakaa myös sähköpostitse.