Keskustelutilaisuus itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta, 6.10.2018 Joensuu

19.09.2018

Ajankohtainen keskustelutilaisuus itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta Joensuussa lauantaina 6. lokakuuta.

Tule mukaan omaisille ja läheisille suunnattuun keskustelupäivään, jonka aiheena on kehitysvammaisen ihmisen itsemääräämisoikeuden vahvistaminen.

Päivä järjestetään lauantaina 6.10.2018 klo 9.30 – 15 Joensuussa, Lyseon peruskoulun aulatilassa.

Päivässä keskustelua alustavat johtava lakimies Sirkka Sivula Kehitysvammaisten Tukiliitosta sekä toimialueylihoitaja Sari Hietala Siun Sotesta. Lisäksi luvassa on omaisten ja kokemuspuhujien puheenvuorot.

Itsemääräämisoikeuden vahvistuminen vaatii luottamusta ja kaikkien osapuolten sitoutumista. Keskustelutilaisuus itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta Joensuussa 6.10.2018. #itsemäärämisoikeus

Päivän tarkemman ohjelman löydät Tukiliiton tapahtumakalenterista:
Keskustelutilaisuus itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 28.9. mennessä (ilmoittautumisaikaa jatkettu) tästä linkistä:
link.webropolsurveys.com

Tarvittaessa voit ilmoittautua suoraan aluekoordinaattori Jonna Suhoselle, puhelin: 050 5288 394.

Järjestäjät

Päivän järjestävät Joensuun Kehitysvammaisten Tuki ry, Siun Sote ja Kehitysvammaisten Tukiliitto.

Kuvituskuva: Topi Ylä-Mononen.