Äänestä Mansen massit Malikkeelle

Äänestä Malike Mansen massit -yhteisörahan saajaksi! Mansen massit jaetaan tamperelaisille yhteisöille, jotka järjestävät maksutonta ja kaikille avointa toimintaa Tampereella.

Äänestyksessä tamperelaiset päättävät, mille toiminnalle rahaa myönnetään. Voit äänestää Maliketta tästä linkistä tai lomakkeella kuudessa kirjastossa ympäri kaupunkia 20.5.–2.6.2024 välisenä aikana. Äänestyspaikat ovat pääkirjasto Metso sekä Tesoman, Lielahden, Koilliskeskuksen ja Kämmenniemen kirjastot.

Malike kilpailee keskikokoisten kohteiden kategoriassa nimellä ”Yhdenvertaisesti luontoon -tapahtuma”. Äänestää voivat kaikki, jotka asuvat tai opiskelevat Tampereella.

Mitä tekisimme Mansen masseilla?

Mansen masseilla järjestäisimme Yhdenvertaisesti luontoon -tapahtuman, jossa retkeillään ja nautitaan luontokokemuksista Kintulammin retkeilyalueella Tampereella. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki retkeilystä kiinnostuneet. Malike mahdollistaa vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumisen retkelle maastoliikkumisen apuvälineiden avulla. Paistamme nuotion loimussa räiskäleitä ja kohtaamme uusia retkikamuja. Kettu Viekastus ja Kani Ketteräkoipi seikkailevat kanssamme ja tutustuttavat aistielämyksiin. Tapahtumaan järjestetään esteetön bussikuljetus.

Äänestyksessä on mukana pari muutakin Kintulammilla järjestettävää tapahtumaa, joten tarkista, että valitset varmasti haluamasi kohteen.

Lisätietoja Mansen masseista ja äänestyksestä löydät tästä linkistä.

Kiitos jokaisesta äänestä!