PERUTTU Vertaistapaaminen: Wolf-Hirschhornin oireyhtymä

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 20.4.2024
Päättyy: 21.4.2024

Tapaaminen on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Järjestämme 20.-21.4.2024 Tampereella vertaistapaamisen perheille, joissa minkä tahansa ikäisellä perheenjäsenellä on Wolf-Hirschhornin oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii Kehitysvammaisten Tukiliiton Tulppaanitalo (Pinninkatu 51) ja yöpyminen on läheisessä Scandic Tampere Station -hotellissa.

Tapaaminen tarjoaa mahdollisuuden yhdessäoloon ja ajatusten vaihtoon vertaisten kanssa. Tapaaminen alkaa lauantaina klo 11.00 Tulppaanitalolla ja päättyy sunnuntaina klo 14.00. Tarkempi ohjelma lähetetään tapaamiseen valituille. Tapaaminen on suunnattu koko perheelle ja ohjelmassa on sekä koko perheen yhteisiä että vanhempien ja lasten/nuorten omia osuuksia. Ohjelmassa on muun muassa ohjattuja ryhmäkeskusteluja ja toiminnallista tekemistä sisällä sekä ulkona. Lapsille/nuorille on varattu omia osuuksia varten riittävä määrä lastenohjaajia/avustajia. Pyrimme huomioimaan tapaamisen ohjaajia valitessa osallistujien yksilölliset tarpeet mahdollisimman hyvin. Pyydämmekin, että kuvaatte tapaamisen kannalta oleelliset erityistarpeet mahdollisimman tarkasti ilmoittautumisen yhteydessä. Vanhempien ryhmäkeskusteluja on ohjaamassa Harvinaiskeskus Norion työntekijä.

Tapaaminen on osallistujille maksuton, sisältäen yöpymisen, lauantaina lounaan ja päivällisen, sunnuntaina aamiaisen ja lounaan sekä ohjelman tapaamisen ajalta. Scandic Tampere Stationissa on tarjolla perhehuoneita sekä esteettömiä huoneita, jotka on tarvittaessa väliovella yhdistettävissä viereiseen tavalliseen standard-huoneeseen. Scandic Tampere Stationiin on mahdollista majoittua omalla kustannuksella jo perjantaina. Olethan meihin yhteydessä, mikäli haluat varata majoituksen jo perjantaista alkaen.  Ilmoittautumiset 17.3.2024 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen Webropoliin.

Tapaamiseen mahtuu mukaan 8 perhettä. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, ensimmäistä kertaa vertaistapaamiseen osallistuvat ovat etusijalla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!