Halkioperhekurssi 2024: Vauvaikäiset

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 6.2.2024
Päättyy: 9.2.2024

Harvinaiskeskus Norio järjestää 6.-9.2.2024 kurssin perheille, joissa vauvaikäisellä (n. 0-2 v) lapsella on huuli-, ien- ja/tai suulakihalkio.

Kurssin ohjelmassa on asiantuntijaluentoja, ajatusten ja kokemusten vaihtoa muiden perheiden kanssa sekä koko perheen yhteistä tekemistä. Vanhempien ohjelma sisältää tietoa ja keskustelua muun muassa hoidosta, kuntoutuksesta, voimavaroista vanhempana, lapsen itsetunnosta ja sisaruudesta. Lapsille on kurssilla päivisin omaa ohjelmaa, joka koostuu lapsen iän mukaisesta hoidosta, toiminnallisista ryhmistä, leikistä ja ulkoilusta.

Kurssi järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa. Majoittuminen on perhehuoneissa ja kurssilla on täyshoito. Kurssi on perheille maksuton. Matkakuluista on kuitenkin huolehdittava itse, eikä niihin ole mahdollista hakea Kelan matkakorvausta.

Kurssille haetaan 2.1.2024 mennessä täyttämällä hakulomake verkossa. Hakulomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä. Tälle kurssille on jäljellä muutama paikka. Kurssi vauvaikäisten perheille järjestetään myös loppuvuodesta 2024.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!