Alakouluikäisten halkiolasten perhekurssi

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 6.6.2023
Päättyy: 9.6.2023

Harvinaiskeskus Norio järjestää alakouluikäisten (noin 7 – 12-vuotiaiden) halkiolasten perhekurssin 6. – 9.6.2023. Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa alakouluikäisellä lapsella on huuli-, ien- ja/tai suulakihalkio.

Kurssin ohjelmassa on asiantuntijaluentoja, ajatusten ja kokemusten vaihtoa muiden perheiden kanssa sekä koko perheen yhteistä tekemistä. Vanhempien ohjelma sisältää tietoa ja keskustelua muun muassa hoidosta, kuntoutuksesta, voimavaroista vanhempana, lapsen itsetunnosta, sisaruudesta ja yhteiskunnan tukimuodoista. Lapsille/nuorille on kurssilla päivisin omaa ohjelmaa, joka koostuu muun muassa toiminnallisista ryhmistä, leikistä ja ulkoilusta.

Kurssi järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa. Majoittuminen on perhehuoneissa ja kurssilla on täyshoito. Kurssi on perheille maksuton. Matkakuluista on kuitenkin huolehdittava itse, eikä niihin ole mahdollista hakea Kelan matkakorvausta. Ennen kurssia järjestetään myös perheiden yhteinen tutustumistapaaminen Teams-alustalla arki-iltana. Ajankohta ilmoitetaan kurssille valituille.

Kurssille haetaan 7.5.2023 mennessä täyttämällä hakulomake verkossa. Hakulomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!