Yhdistyksille: Järjestöpäivä 21.3. ja Yhdistystreffit 15.5.2020

04.03.2020

Tervetuloa keskustelemaan ja tapaamaan muita yhdistystoimijoita! Järjestöpäivä 21.3. ja Yhdistystreffit 15.5. kutsuvat Tukiliiton jäsenyhdistysten toimijoita.

Järjestöpäivä

Järjestöpäivässä Helsingissä 21.3. pääset vaikuttamaan Kehitysvammaisten Tukiliiton tulevien vuosien toimintaan. Päivässä käsitellään Tukiliiton tulevaisuuden painoalueita ja valmistelussa olevaa strategiaesitystä, joka tulee kevään liittokokoukselle päätettäväksi.

Järjestöpäivä pidetään 21.3. klo 9.30  – 15.30 Sosten tiloissa Yliopistonkatu 5, Helsinki.
Päivään on mahdollisuus osallistua myös etäyhteyksin Järjestöpäivän ohjelma löytyy kotisivuilta
www.tukiliitto.fi/tapahtuma/jarjestopaiva-helsinki/ .
Ilmoittautuminen 9.3. mennessä

Yhdistystreffit

Yhdistystreffit pidetään 15.5. Tulppaanitalossa, Tampereella, liittokokousta edeltävänä päivänä.

Yhdistystreffien teemoina ovat varainhankinta, viestintä ja vaikuttaminen.

Yhdistysten varainhankinnasta luennoi Pia Tornikoski, vastuullinen Lahjoittaminen ry:n pääsihteeri ja Torni Consulting Oy:n toimitusjohtaja.

”Järjestöjen varainhankinta on nykyisin laajaa ja monimuotoista, ja tuloja toimintaan saadaan useista lähteistä. Varainhankinta on noussut entistä tärkeämpään rooliin julkisen rahoituksen tiukentuessa. Uuden 1.3.2020 voimaan tulleen rahankeräyslain myötä mahdollisuudet lahjoitusten pyytämiseen kasvavat ja sujuvoituvat myös pienemmissä ja paikallisesti toimivissa vapaaehtoisjärjestöissä. Pia Tornikosken puheenvuorossa käsitellään varainhankinnan käynnistämistä ja kehittämistä yhteisössä, tutustutaan erilaisiin varainhankinnan muotoihin sekä uudistettuun rahankeräyslakiin.”

Yhdistystreffien ohjelma löytyy
www.tukiliitto.fi/tapahtuma/jarjestopaiva-tampere-3

Liittokokouksen 15.5. tiedot ja aineisto löytyvät
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittokokous

Tervetuloa keskustelemaan ja tapaamaan muita yhdistystoimijoita!

Lisätietoa:
Kansalaistoiminnan päällikkö Lea Vaitti,
050 5288 386,
lea.vaitti@tukiliitto.fi

Kuva Tukiliiton järjestöpäivästä marraskuussa 2019, kuvaaja Lea Vaitti.