Yhdistyksille: Edullisia ohjelmistoja

31.03.2021

Tiesitkö, että yhdistys voi saada maksullisia ohjelmia käyttöönsä halvalla tai maksutta? Kokoamme Tukiliitossa ryhmän tai ryhmiä yhdistyksistä, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan edullisia lisenssejä tai ohjelmistopaketteja.

Tiesitkö, että yhdistys voi saada maksullisia ohjelmia käyttöönsä halvalla tai maksutta? Yhdistyksille on suoraan Microsoftilta tarjolla Microsoft 365 Business -paketti sisältäen mun muassa Teamsin täysversion.

Ehdot täyttävät organisaatiot voivat saada ohjelmistot lahjoituksena tai päivittää vanhat ohjelmistonsa kehittyneempiin toimintoihin huomattavalla alennuksella. Yhdistyksen on täytettävä seuraavat ehdot:

  • rekisteröity, voittoa tavoittelematon yhdistys
  • yhdistyksen tarkoitus on edistää yhteistä tai heikossa asemassa olevan ryhmän etua
  • käyttäjä voi olla palkattu työntekijä tai luottamushenkilö
  • käyttöoikeutta pitää käyttää kyseisen yhdistyksen hyväksi, eikä sitä saa siirtää muuhun käyttöön
  • yhdistyksen toiminta tai tavoite ei saa olla ihmisten syrjiminen

Äkkiseltään kaikki Tukiliiton jäsenyhdistykset täyttävät nämä ehdot, mutta koska hyödyn vastaanottaminen edellyttää englanniksi käytävää hakuprosessia, tarjoamme tukea hakuun. Kokoamme Tukiliitossa ryhmän tai ryhmiä yhdistyksistä, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan alennettua tai maksutonta lisenssiä Microsoftilta.

Microsoftin tarjouksesta tietoa sivulla (siirry sivulle):
microsoft.com

Muita maksullisia ohjelmia edullisesti Techsoupilta

TechSoup Suomi on Allianssi ry:n palvelu kaikille suomalaisille järjestöille ja säätiöille. Se välittää ohjelmistolahjoituksia luotettavilta yrityksiltä voittoa tavoittelemattomille järjestöille, säätiöille, kirkoille ja kirjastoille. TechSoup Suomi on osa TechSoupin globaalia verkostoa ja se toimii jokaisessa maassa paikallisen organisaation kanssa. Suomessa TechSoupin kumppani on Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry.

Techsoup kertoo toiminnastaan: ”Tavoitteemme on tarjota kansalaisjärjestöille ja säätiöille mahdollisuus laadukkaisiin IT-työkaluihin – budjetista riippumatta. Pyrimme tähän tavoitteeseen toimimalla linkkinä lahjoituksia tarjoavien yritysten ja ohjelmistoja tarvitsevien järjestöjen välillä. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta.”

Techsoupin ohjelmistolahjoituksia voivat hakea kaikki rekisteröityneet yhdistykset, säätiöt ja uskonnolliset yhdyskunnat. Löydät ohjelmien yrityskohtaiset kelpoisuusvaatimukset listattuna Techsoupin sivulta (siirry sivulle):
techsoup.fi/eligibility

Tukea hakuun Tukiliitosta
Ota yhteys Tukiliittoon ja etsitään yhteisiä Teams-kokousaikoja hakemuksien täyttämistä varten. Kerro viestissäsi, mille yhdistykselle haet neuvontaa hakuprosessiin ja oletko kiinnostunut Microsoftin ohjelmista vai muista ohjelmista (katso lista Techsoupin sivulta).