Akkuna: Tukiliiton avoimet verkkokurssit

09.03.2020

Akkuna-yhdistyspostissa kerrotaan, että Tukiliiton avoimista verkkokursseista voi vinkata myös oman alueen päättäjille. Aiheet ovat palvelusuunnitelma, erityishuolto-ohjelma ja henkilökohtainen apu.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on ilmestynyt.

Yhdistyspostissa kerrotaan, kuinka voit osallistua Tukiliiton itseopiskelukursseille. Aiheet ovat palvelusuunnitelma, erityishuolto-ohjelma ja henkilökohtainen apu.

Tukiliitto on tuottanut kolme kaikille avointa verkkokurssia, jotka on suunnattu läheisille, opiskelijoille ja työntekijöille sekä muille aihealueista kiinnostuneille. Kursseista voi vinkata myös oman alueen päättäjille.

Kurssit eivät vaadi erillistä ilmoittautumista. Ne voi suorittaa omassa tahdissa milloin tahansa, yksin tai yhdessä. Kurssia voi hyödyntää lisäksi esimerkiksi vertaistukiryhmien tapaamisissa. Kurssit sisältävät lyhyitä videoita (6 -11 minuuttia) ja täydentävää lukumateriaalia.

Itseopiskelukursseja voi yhdistää myös tilauskoulutustarjonnasta löytyvään Tiedä oikeudet -koulutukseen. Ota yhteyttä aluekoordinaattoreihin ja kysy lisää!

Alla olevista linkeistä pääset suoraan kursseille Hyvä kysymys -sivulle:

Muita aiheita Akkunassa

Yhdistyspostissa kerrotaan myös muun muassa

• Strategiavalmistelu osa 5: Mikä on Tukiliiton visio ja päämäärä?
  • Rahankeräyslaki uudistuu
  • Perheily: Tukea yhdistyksille (Leikkipaketti perhetapahtumaan, Vertaistoiminnan starttipaketti
  • Verkossa tapahtuu: Läheiset nuoren asioiden hoitamisen tukena (keskustelu verkossa)
  • Yleiskommentti ”suomentaa” YK:n vammaissopimusta
  • Tule tutustumaan Norion toimintaan OLKA-pisteille

Yhteystietojen päivitys

HUOM! Muistattehan päivittää yhteystietonne ajan tasalle ja ilmoittaa mahdolliset toimihenkilöiden vaihtumiset, jotta kokouskutsut ja jäsenlehdet löytävät perille!

Akkunan oman sivun osoite on:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/yhdistysposti-akkuna

Uuden Akkunan suora osoite on:

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Nanna ja Sari

Kuvassa tamperelaiset Päivi Kaltio ja Jussi Rantala Kohtaa Mut -tapahtumassa. Kuvaaja Laura Vesa.