Akkuna: Verkkokeskustelut yhdistyksille

04.11.2020

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Yhdistyspostissa kerrotaan muun muassa yhdistysten verkkokeskusteluista, joissa tapaa oman alueen toimijoita.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Yhdistyspostissa kerrotaan, miten voit tulla mukaan yhdistyksille suunnattuihin verkkokeskusteluihin.

Verkkokeskustelut yhdistyksille

Tule mukaan verkkokeskusteluihin tapaamaan muita alueesi yhdistystoimijoita ja saamaan tietoa ajankohtaisista asioista.

Keskustelujen vetäjänä toimii aluekoordinaattori ja mukana voi olla myös muita Tukiliiton tytöntekijöitä. Keskustelut järjestetään Teamsin välityksellä.

Muita aiheita Akkunassa

Yhdistyspostissa kerrotaan myös muun muassa

• Haluaisiko meidänkin yhdistys järjestää toimintaa
    tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille? Infoilta 16.11.2020 klo 18 – 19.30.
  • Teemaviikolla tempaistaan itse tehtyjen korttien kampanjalla.
    Yhdistykset voivat hakea tukea tempauksiin 20.11.2020 asti.
  • Läheisten tuki asioiden hoitamisessa -verkkokoulutus 24.11. 17.30 – 19 (Teams)
  • Turun Kulttuurikutsu on nyt katsottavissa YLE Areenassa.

Yhteystietojen päivitys

HUOM! Muistattehan päivittää yhteystietonne ajan tasalle ja ilmoittaa mahdolliset toimihenkilöiden vaihtumiset, jotta kokouskutsut ja jäsenlehdet löytävät perille! Jäsenpalvelun sähköpostiosoite on
jasenpalvelu@tukiliitto.fi

Akkuna löytyy  Tukiliiton kotisivulta osoitteesta:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/yhdistysposti-akkuna

Uuden Akkunan voi avata suoraan tästä linkistä:
Akkuna (Tukiliiton uutiskirje yhdistyksille)

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Nanna ja Sari