Akkuna: Tukiliiton liittokokouksen testikokoukset alkavat

02.09.2020

Akkuna-yhdistyspostissa kerrotaan, miten Kehitysvammaisten Tukiliiton liittokokoukseen osallistumista etäyhteydellä voi harjoitella testikokouksissa syyskuussa.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille.

Yhdistyspostissa kerrotaan, että Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous järjestetään lauantaina 26.9.2020, kokous alkaa kello 10. Suosittelemme lämpimästi yhdistyksiä harkitsemaan etäosallistumista asiamiehen välityksellä.

Etäosallistumista voi harjoitella testikokouksissa tiistaina 8.9 kello 17 – 18 ja maanantaina ja 14.9 kello 17 – 18.

Huom! Testikokouksiin voi osallistua vaikka yhdistys ei olisi vielä päättänyt osallistumistapaa. Ilmoittaudu testikokoukseen
tästä linkistä.

Muistattehan täyttää valtakirjakyselyn mielellään 14.9 mennessä, mutta viimeistään 18.9. Lisätietoja liittokokouksesta, valtakirjakyselystä ja testikokouksista löydät Liittokokous-sivulta. Liittokokouksen tietoja päivitetään tänne:
tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittokokous

Muita aiheita Akkunassa

Yhdistyspostissa kerrotaan myös muun muassa

• Tiedä oikeudet -verkkokoulutussarja.
  • Yhdistystreffien tallenne on nyt katsottavissa netissä.
  • Tukiliiton syksyn apurahahaku on nyt käynnissä.

Yhteystietojen päivitys

HUOM! Muistattehan päivittää yhteystietonne ajan tasalle ja ilmoittaa mahdolliset toimihenkilöiden vaihtumiset, jotta kokouskutsut ja jäsenlehdet löytävät perille! Jäsenpalvelun sähköpostiosoite on
jasenpalvelu@tukiliitto.fi

Akkuna löytyy  Tukiliiton kotisivulta osoitteesta:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/yhdistysposti-akkuna

Uuden Akkunan voi avata suoraan tästä linkistä:
Akkuna (Tukiliiton uutiskirje yhdistyksille)

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Nanna ja Sari