Akkunassa päivitettyä tietoa Tukiliiton koulutuskiertueesta

14.08.2018

Maksuton Aluetreffit-koulutuskiertue on tarkoitettu kaikille Tukiliiton jäsenyhdistysten vapaaehtoistoimijoille.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on ilmestynyt. Yhdistyspostissa kerrotaan muun muassa, että Tukiliiton  Yhdessä vapaaehtoisuutta -mallista on saatu hyviä kokemuksia. Malli antaa lisäpotkua yhdistystoimintaan tukiyhdistyksen, kehitysvammaisten henkilöiden ja maahanmuuttajien yhteistyöllä.

Mietityttääkö sinua nuoresi tulevaisuus ja itsenäistyminen? Haluatko saada tietoa esimerkiksi palveluista, jatko-opinnoista tai nuoren omaan kotiin muuttamisesta? Uusi verkkokurssimme Tietoa tulevasta antaa vastauksia näihin kysymyksiin. Haku alkaa 21.8.2018.

Yhdistyskoulutukset, Teemaviikon apurahat, Verkko voittaa välimatkat -materiaalit, Verkkokurssi itsenäistyvien nuorten perheille, Kommunikaatiotreffit, Pieni ele -keräys jne. Lue Tukiliiton yhdistysposti #Akkuna. #tukiliitto

Lisäksi Akkunassa on päivitettyä tietoa Aluetreffit-koulutuskiertueesta, joka käynnistyy lokakuussa. Maksuttomat aluetreffit on tarkoitettu kaikille Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistysten vapaaehtoistoimijoille. Tarjoamme osallistujille lounaan ja kahdet kahvit.

Aluetreffit kiertueaikataulu:
6.10. Oulu, teemaluonto työstä
13.10. Turku, teemaluento asumisesta
27.10. Tampere, teemaluento tuetusta vapaaehtoistoiminnasta
17.11. Helsinki, teemaluento työstä
24.11. Mikkeli, teemaluento asumisesta

Akkunan sivulle pääset tästä.

Elokuussa 2018 ilmestyneen Akkunan suora osoite on:

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Pirkko ja Jonna