Akkuna: Hyvinvointialueet tuovat muutoksia yhdistysten alueelliseen vaikuttamiseen

02.12.2021

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Järjestöjen verkostot muodostuvat jokaisella hyvinvointialueella omanlaisekseen.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Yhdistyspostin aiheita:

Hyvinvointialueet tuovat muutoksia yhdistysten alueelliseen vaikuttamiseen

Jatkossa vaikuttaminen tapahtuu ensisijaisesti järjestöverkostoissa. Järjestöverkostot muodostuvat jokaisella hyvinvointialueilla omanlaisekseen, joten on tärkeää olla perillä oman hyvinvointialueen järjestöverkostoista. Nyt on aika etsiä omalta alueelta vaikuttamisesta kiinnostuneita yhdistysten jäseniä yhteen. Mitä tämä tarkoittaa Teidän hyvinvointialueellanne? Lue lisää Akkunasta tai suoraan sivultamme:
Ajankohtaista vaikuttamisesta

Akkunassa lisäksi myös muun muassa

• Opinnäytetyö yhdistysten verkkovertaistuesta.
  • Tukiliiton alueellisen vaikuttamisen kehittäminen.
  • Pieni ele -keräys 2022 Aluevaalien yhteydessä.

Akkuna löytyy  Tukiliiton kotisivulta osoitteesta:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/yhdistysposti-akkuna

Yhteystietojen päivitys

HUOM! Muistattehan päivittää yhteystietonne ajan tasalle ja ilmoittaa mahdolliset toimihenkilöiden vaihtumiset, jotta kokouskutsut ja jäsenlehdet löytävät perille! Jäsenpalvelun sähköpostiosoite on
jasenpalvelu@tukiliitto.fi

Puhelimitse tavoitat jäsenpalvelun numerosta 040 4839 362 parhaiten maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 10 – 13 (poikkeukset esimerkiksi loma-aikoina).

Akkuna löytyy  Tukiliiton kotisivulta osoitteesta:

Uuden Akkunan voi avata suoraan tästä linkistä:
Akkuna (Tukiliiton uutiskirje yhdistyksille)

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit ja jäsenpalvelu Ritva, Salla, Sari, Wilma, Sanna ja Soilikki

Lataa
#SIKSITukiliitto (pdf)