Akkuna: Lausuntopyyntö Tukiliiton yhdistyksille

13.09.2018

Akkuna-yhdistyspostissa kerrotaan myös muun muassa se, että aluekoordinaattori Sari Pohjolainen aloittaa työt Tukiliitossa marraskuun lopulla.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on ilmestynyt. Yhdistyspostissa kerrotaan muun muassa lausuntopyynnöstä yhdistyksille.

Kehitysvammaisten Tukiliiton liittohallitus pyytää jäsenyhdistyksiltä lausuntoa liiton sääntöjen alustaviin muutosehdotuksiin 26.11.2018 mennessä. Yhdistysten lausuntoja hyödynnetään, kun liittohallitus päättää liittokokoukselle tehtävistä sääntöjen muutosehdotuksista. Tarkoituksena on valmistella liiton sääntöjen muutosehdotuksia vuoden 2019 liittokokoukselle. Samalla valmistellaan vanhentuneiden sääntökohtien muutoksia vastaamaan paremmin liiton toimintaa ja nykyistä lainsäädäntöä.

Muita aiheita:

• Tervetuloa Tiedämme, toimimme, vaikutamme -seminaariin 5.12. Jyväskylään!
  • Aluekoordinaattori Sari Pohjolainen aloittaa työt Tukiliitossa marraskuun lopulla.
  • Vipinä-hanke etsii vuodelle 2019 yhteistyökumppaneiksi asumisyksiköitä ympäri Suomea.

Akkunan sivulle pääset tästä.

Marraskuussa 2018 ilmestyneen Akkunan suora osoite on:

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Pirkko ja Jonna