Akkuna: Jäsenpalvelun ajankohtaisia kuulumisia

08.05.2019

Akkuna-yhdistyspostissa muistutetaan, että tärkeää päivittää muuttuneet yhteystiedot Tukiliiton jäsenpalveluun.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on ilmestynyt.

Ilmoita jäsenpalveluun osoitteenmuutoksesi ja muut yhteystietojesi muutokset, niin Tukiviesti, Leija ja yhdistysposti Akkuna löytävät perille jatkossakin. Voi ottaa yhteyttä jäsenpalveluun näin:

• Sähköpostilla lähettämällä viestin osoitteeseen jasenpalvelu@tukiliitto.fi.
  • Soittamalla numeroon 040 4839 362 maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 9 – 15.
  • Muina aikoina voit jättää meille viestin vastaajaan, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ilmoittakaa Tukiliiton jäsenpalveluun myös yhdistyksenne ja tukipiirinne toimihenkilöiden muutoksista. Näin saamme jäsenrekisterimme pysymään ajan tasalla. Yhdistysten toimihenkilöiden vaihdoksesta voi ilmoittaa jäsenpalveluiden sähköpostiin tai nettilomakkeella tai paperilomakkeella.

Akkunan muita aiheita:

• Tukiliitto antoi Finanssivalvonnalle lausunnon pankkitunnusten saamisen lainvastaisesta tilanteesta
  • Liittohallitus esittäytyy: Nyt vuorossa ovat Pieta Natunen ja Tapio Räfsten.
  • Lakineuvontaa laajenee, puhelinpalvelua jatkossa neljänä päivänä viikossa

HUOM! Muistattehan päivittää yhteystietonne ajan tasalle ja ilmoittaa mahdolliset toimihenkilöiden vaihtumiset, jotta kokouskutsut ja jäsenlehdet löytävät perille!

Akkunan sivulle pääset tästä.

Uuden Akkunan suora osoite on:

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Pirkko ja Sari

Kuvassa Riihimäen kehitysvammaisten tuki ry:n yhdessä partiolaisten kanssa järjestämä makkaranpaisto. Mukana Tomi Tuominen, Päivi Sinivuori ja Arttu Nyman.  Kuvaaja Laura Vesa.