Akkuna: Yhdistys, vie toiminta verkkoon syksyn koulutusten avulla

02.09.2021

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Suositut koulutuksemme opastavat yhdistyksiä järjestämään tapahtumia ja kokouksia netissä.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Yhdistyspostin aiheita:

Yhdistys! Tarjolla maksuttomia koulutuksia

Tukiliiton jäsenyhdistysten aktiiveille on tarjolla maksuttomia koulutusta verkkotoiminnoista. Ota vinkit käyttöön vaikka joulukuun teemaviikon tapahtumiin.

Koulutukset tapahtuvat Teams-alustalla. Koulutukset edistävät yhdistysten verkkovälitteisten tapahtumien ja kokousten kehittämistä. Ensimmäinen koulutus, Opi käyttämään Jitsi-videopuhelua, on jo 6.9.2021. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Akkuna löytyy  Tukiliiton kotisivulta osoitteesta:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/yhdistysposti-akkuna

Teemaviikon tuen haku on avautunut

Kehitysvammaisten Tukiliiton yhdistykset ja paikalliset Me Itse -ryhmät sekä muut toimijat viettävät valtakunnallista teemaviikkoa 1. – 7.12. Aiheena on ihmissuhteet ja kiusaamisesta selviytyminen. Me Itse -yhdistys on laatinut vuoden 2021 julkilausuman ”Oikeus elää ilman kiusaamista”.

Vaikka kokoontuminen isolla porukalla olisi mahdollista, etäyhteydet tuovat tapahtumat kotiin heille, jotka eivät pääse etäisyyden tai muun syyn takia paikalle.

Teemaviikon tapahtumien tuen hakuaika on alkanut ja se päättyy 30.10.2021. Voit ilmoittaa taloudellisen tuen hakulomakkeessa, mikäli yhdistyksesi kaipaa neuvoja tai käytön opastusta verkkotapahtuman suunnitteluun tai toteutukseen

Akkunassa lisäksi myös muun muassa

• Tiedä oikeudet -koulutussarja
  • Varainhankintavinkki