Akkunassa tietoa tietosuojasta

13.04.2018

Yhdistyspostissa kerrotaan muun muassa, miten yhdistysten pitää tietää tietosuojasta.

Akkuna-yhdistyspostin huhtikuun numero on ilmestynyt. Yhdistyspostissa kerrotaan muun muassa:

• Vammaisten henkilöiden ääni kuuluviin YK:n vammaissopimuksen arvioimiseksi. Auta vastaamaan kyselyyn. Kyselyyn voi vastata 31.5.2018 saakka joko verkossa tai paperilla. Yhdistykset, levitättehän tietoa kyselystä eteenpäin.
  • Tietosuoja puhuttaa myös tukiyhdistyksissä. Pääviesti on, että kaikkien jäsen- tai osallistujatietojen säilyttämiselle täytyy aina olla jokin peruste.
  • Tukiliiton Kauppa on nyt auki. Yhdistykset voivat ostaa tuotteita kaupasta omaa varainhankintaa varten omissa tilaisuuksissaan.
  • Tukiliitto on päivittänyt Tehdään yhdessä hyvä maailma -esitteen. Yhdistykset voivat tilata paperista esitettä maksutta ja ilman postikuluja osoitteesta tilaukset@tukiliitto.fi.

Tämän ja paljon muuta uusimmassa Akkunassamme.
Akkunan sivulle pääset tästä.

Huhtikuussa 2018 ilmestyneen Akkunan suora osoite on:

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Pirkko ja Jonna