Akkuna: Tukiliiton kuntavaalitavoite on ”Meidän kaikkien kunta”

01.03.2021

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Kuntavaaleissa 2021 päätetään, ketkä rakentavat meidän kaikkien kuntaa.

Akkuna-yhdistyspostin tuorein numero on lähetetty tilaajille. Yhdistyspostissa kerrotaan muun muassa kuntavaaleista 2021.

Kutsumme teidät kaikki mukaan vaikuttamaan

Tukiliitto on koonnut vaalisivulle vaikuttamismateriaalia yhdistyksille ja kaikille heille, jotka haluavat rakentaa kaikkien yhteistä maailmaa – meidän kaikkien kuntaa. Sivustolta löydät kysymyksiä ehdokkaille, taustatietoa keskustelun herättämiseen sekä materiaalia vaikuttamiseen ja näkymiseen.

Ota käyttöön Kehitysvammaisten Tukiliiton vaalitavoitteet ja vaikuta! Tukiliiton kuntavaalitavoite: Meidän kaikkien kunta. Olemme mukana kolmella vaaliteemalla:

• Meidän kaikkien kunta turvaa palvelut.
  • Meidän kaikkien kunta ei tee lyhytnäköisiä säästöpäätöksiä.
  • Meidän kaikkien kunta mahdollistaa jokaisen osallistumisen.

Tutustu vaaliteemoihin ja tule mukaan rakentamaan yhdessä meidän kaikkien kuntaa!

Yhteystietojen päivitys

HUOM! Muistattehan päivittää yhteystietonne ajan tasalle ja ilmoittaa mahdolliset toimihenkilöiden vaihtumiset, jotta kokouskutsut ja jäsenlehdet löytävät perille! Jäsenpalvelun sähköpostiosoite on
jasenpalvelu@tukiliitto.fi

Akkuna löytyy  Tukiliiton kotisivulta osoitteesta:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/yhdistysposti-akkuna

Uuden Akkunan voi avata suoraan tästä linkistä:
Akkuna (Tukiliiton uutiskirje yhdistyksille)

Terveisin,

Tukiliiton aluekoordinaattorit  Ritva, Salla, Nanna ja Sari