Tuettu osuuskunta – Silta työelämään -seminaari

28.04.2023

Toukokuun seminaarin teemana on kehitysvammaisten ihmisten työllistyminen ja erityisesti tuetun osuuskunnan mahdollisuudet. Seminaariin voi osallistua myös etänä.

Voit osallistua maksuttomaan seminaariin paikan päällä Jamkin pääkampuksella (Rajakatu 35, Jyväskylä) tai etänä Zoomin välityksellä (linkki toimitetaan ilmoittautuneille).

Tuettu osuuskunta – Silta työelämään -seminaari
Torstaina 11.5.2023 kello 12–16

Seminaarin teemana on kehitysvammaisten ihmisten työllistyminen, muun muassa

  • Tuetun osuuskunnan mahdollisuudet.
  • Näkemyksiä ja kokemuksia kehitysvammaisten ihmisten työllistymisestä, onnistumisista ja haasteista.
  • Työllistymisen polku oppilaitoksesta työelämään asti, konkreettisia esimerkkejä.

Asiantuntijoina kuullaan kehitysvammaisten ihmisten ja heidän kanssaan työskentelevien lisäksi muun muassa Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aulaa sekä hankinnoilla työllistämisen asiantuntija Minna Joutsenta Tampereen kaupungilta. Tilaisuudessa julkaistaan myös maksuttomat Tuettu osuuskunta silta työelämään oppaat. Paikan päällä osallistuvat saavat paitsi oppaat mukaansa, voivat myös ostaa toimintakeskuksissa tehtyjä tuotteita. Oppaat tulevat myös verkkoon ladattaviksi.

Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 7.5.2023. Ilmoittautuminen, ohjelma ja lisätietoja sivulla:
Tuettu osuuskunta – Silta työelämään -seminaari

Tilaisuuden järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Tuettu osuuskunta -hanke (ESR), jossa edistetään kehitysvammaisten ihmisten työllisyyttä Keski-Suomessa. Hankkeen osatoteuttajia ovat Kehitysvammaliitto, Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tukipiiri ry sekä Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry. Hankkeen rahoitus: Keski-Suomen ELY-keskus, Suomen rakennerahasto-ohjelma, Euroopan sosiaalirahasto, Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020.