Tietoa tulevaan -verkkokurssi itsenäistyvien nuorten vanhemmille

28.09.2021

Mietityttääkö sinua nuoresi tulevaisuus ja itsenäistyminen? Tarvitseeko perheesi tietoa mm. palveluista, asioiden hoidosta ja asumisen vaihtoehdoista? Tervetuloa verkkokurssille itsenäistyvien nuorten perheille. Seuraava kurssi alkaa marraskuussa 2021.

Tietoa tulevaan -verkkokurssi on vanhemmille, joiden noin 13 – 29-vuotiaalla itsenäistyvällä nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita. Kurssi on osallistujalle maksuton. Seuraava kurssi on 1.11. – 5.12.2021.

”Ammattitaidolla järjestetty kurssi. Tuntuu hyvältä, kun jostakin saa näin tärkeää tietoa näin helposti.” (osallistujan kommentti)

Maksuttomalla verkkokurssilla tutustut ennakkomateriaaleihin sinulle sopivaan aikaan. Kunkin aiheen materiaaleihin tutustumiseen kuten videoiden katseluun ja tekstitiedostojen lukemiseen ja mahdollisten tehtävien tekemiseen menee aikaa noin pari tuntia viikossa.

Pääset myös chattailemaan aiheen asiantuntijoiden sekä toisten vanhempien kanssa ennalta sovittuna aikana sekä kysymään erityisesti perhettäsi ja nuortasi koskevia tarkentavia kysymyksiä. Aiheena muun muassa palvelujen suunnittelu, asuminen ja henkilökohtainen apu. Chatit Tukinetissä ovat maanantaisin kello 18 – 19.30.

Tietoa tulevaan -verkkokurssi vanhemmille, joiden itsenäistyvällä nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita. Kurssi on osallistujalle maksuton. Seuraava kurssi on 1.11. – 5.12.2021.

Lue lisää sivulta
Tietoa tulevaan -verkkokurssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 22.9.2021 ja päättyy 18.10.2021 (siirry sivulle)
Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtävä sekä osallistumisohjeet. Kurssille otetaan 20 osallistujaa.