Tietoa tulevaan -verkkokurssi itsenäistyvien nuorten vanhemmille

04.10.2022

Mietityttääkö sinua nuoresi tulevaisuus ja itsenäistyminen? Tarvitseeko perheesi tietoa mm. palveluista, asioiden hoidosta ja asumisen vaihtoehdoista? Tervetuloa verkkokurssille itsenäistyvien nuorten perheille. Seuraava kurssi alkaa lokakuun lopulla 2022.

Miten palvelusuunnitelma laaditaan, ja miten palaveriin kannattaa valmistautua?
Millaisen kodin nuori haluaisi?
Tarvitseeko nuori edunvalvojan vai riittävätkö kevyemmät keinot?

Tietoa tulevaan -verkkokurssi on vanhemmille, joiden noin 13 – 29-vuotiaalla itsenäistyvällä nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita. Kurssi on osallistujalle maksuton. Seuraava kurssi on 31.10. – 7.12.2022.

”Ammattitaidolla järjestetty kurssi. Tuntuu hyvältä, kun jostakin saa näin tärkeää tietoa näin helposti.” (osallistujan kommentti)

Maksuttomalla verkkokurssilla tutustut ennakkomateriaaleihin sinulle sopivaan aikaan. Kunkin aiheen materiaaleihin tutustumiseen kuten videoiden katseluun ja tekstitiedostojen lukemiseen ja mahdollisten tehtävien tekemiseen menee aikaa noin pari tuntia viikossa. Lisäksi kurssin aikana järjestetään kuusi verkkokeskustelua Teamsissa, joissa on mahdollista keskustella aihealueen asiantuntijan sekä toisten vanhempien kanssa sekä pääset kysymään erityisesti perhettäsi ja nuortasi koskevia tarkentavia kysymyksiä.

Tietoa tulevaan -verkkokurssi vanhemmille, joiden itsenäistyvällä nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita. Kurssi on osallistujalle maksuton. Seuraava kurssi on 31.10. – 7.12.2022.

Lue lisää sivulta ja ilmoittaudu mukaan
Tietoa tulevaan -verkkokurssi

Ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtävä sekä osallistumisohjeet. Kurssille otetaan 20 osallistujaa.