Tervetuloa Kaikkien yhteinen maailma -seminaariin 9.9. Tampereelle tai verkon kautta

24.08.2023

Kaikkien yhteinen maailma -seminaarissa 9. syyskuuta paneudutaan kaikille yhteisen vapaaehtoistoiminnan merkitykseen vammaisille ja vammattomille ihmisille, kokemustoimijuuteen, alueelliseen vaikuttamiseen ja YK:n vammaissopimuksen näkymiseen tässä ajassa.

Puhujina seminaarissa on Tukiliiton työntekijöitä, kokemustoimijoita ja aktiivisia yhdistystoimijoita ympäri Suomen. Tarkemman seminaariohjelman löydät Tukiliiton tapahtumakalenterista: Kaikkien yhteinen maailma -seminaari.

Seminaari järjestetään lauantaina 9.9. kello 10-16 Tampereella Tulppaanitalolla (Pinninkatu 51). Seminaariin voi osallistua myös verkkovälitteisesti etäältä.

Maksuton seminaari on kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin. Tulppaanitalolle mahtuu 70 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan Tulppaanitalolle viimeistään 31.8. mennessä. Ilmoittaudu mukaan Tulppaanitalolle tästä.

Verkon välityksellä tilaisuuteen voi osallistua Microsoft Teams-sovelluksella. Etäosallistumiseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Teams-linkki päivitetään Tukiliiton verkkosivuille tapahtumakalenteriin: Kaikkien yhteinen maailma -seminaari.

Järjestäänkö sinun paikkakunnallasi yhteinen seminaarin etäkatsomo?

Kannustamme jäsenyhdistyksiämme järjestämään omilla paikkakunnilla seminaarin etäkatsomoita. Liitto tarjoaa kahvi ja pulla -tarjoilun jäsenyhdistyksen järjestämään etäkatsomoon, kun katsomossa on vähintään viisi osallistujaa. Yhdistykset ilmoittakaa viimeistään 6.9. mennessä etäkatsomostanne. Ilmoita yhdistyksen etäkatsomo tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista ja tärkeistä aiheista. Maailma on meidän kaikkien yhteinen!