Hakuaikaa jatkettu: Vertaisloma lapsiperheille -tuettu loma 12.–17.6.2023, Kangasala

13.03.2023

Hakuaikaa jatkettu 20.3.2023 asti. Vertaislomalla 12.–17.6.2023 liikutaan luonnossa kesäisiä toimintavälineitä hyödyntäen, pyöräillään ja rentoudutaan Kangasalan kauniissa maisemissa.

Hyppää hetkeksi irti arjesta ja hae Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n järjestämälle vertaislomalle Kangasalle. Vertaislomalla liikutaan luonnossa kesäisiä toimintavälineitä hyödyntäen, pyöräillään ja rentoudutaan Kangasalan kauniissa maisemissa. Majoituspaikkana toimii Ikifit / Kuntoutuskeskus Apila.

Tuetulla lomalla voit tavata toisia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea ja voimavaroja arjen tueksi.

Kenelle?

Loma 12.–17.6.2023 (Kangasala) on suunnattu vaikeasti vammaisten lasten perheille. Kohderyhmän lapset tarvitsevat apuvälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Jokaiselle lomalle osallistuu 7 lapsiperhettä.

Lomalla päävastuu lapsista on vanhemmilla. Mikäli lapsella on erityisen tuen tarvetta, vanhempi arvioi, onko lapsen mahdollista osallistua ohjelmaan tai lastenhoitoon ilman huoltajaa. Lomalla ei ole avustajia, jotka auttavat peseytymisessä, ruokailuissa ja liikkumisessa. Jos tarvitsette näissä asioissa apua, hakekaa lomalle oman avustajan kanssa.

Hinta

Loman omavastuuosuus aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä on 125 €. Alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen.

Hakeminen

Voit hakea lomalle jos asut vakituisesti Suomessa, eikä sinulla olisi muutoin mahdollisuutta lomailla. Päähakijan on oltava aikuinen. Lomaa haetaan MTLH:n sivujen kautta (avautuu uuteen ikkunaan). Hakuaikaa jatkettu 20.3.2023 asti. Muista perustella hakemuksesi hyvin. MTLH tekee lomapäätökset sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n linjausten mukaisesti. Kielteisistä päätöksistä ei ilmoiteta.