Toiminnallisia työkaluja nuorten kanssa työskentelyyn (Contact)

16.02.2022

Contact-hankkeen koulutus antaa toiminnallisia työkaluja vuorovaikutuksen lisäämiseksi inklusiivisessa nuorisotoiminnassa. Osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja tai -osaamista.

Koulutuksen tavoitteena on antaa toiminnallisia työkaluja vuorovaikutuksen lisäämiseksi inklusiivisessa nuorisotoiminnassa. Koulutukset on suunnattu nuorisotyöntekijöille ja muille nuorten kanssa työskenteleville.

Toiminnallisia työkaluja nuorten kanssa työskentelyyn
Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13 (Tampere)
Keskiviikko 23.2.2022 kello 12 –  14.30
Torstai 24.2.2022 kello 12 – 14.30

Työpajoja on kaksi, ja niissä on hieman eri painopisteet. Voit ilmoittautua vain toiseen tai vaikka molempiin! Koulutusten vetäjinä toimivat Jarmo Skön (Teatteri-ilmaisun ohjaaja YAMK), Satu Järvinen (KM, tanssikasvattaja) ja Marko Soramäki (Musiikkipedagogi AMK).

  • Osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja tai -osaamista.
  • Tila on esteetön ja työpajat on suunniteltu saavutettaviksi.
  • Työpajojen kielenä on suomi.

Kerrothan meille ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarvitset tukea työpajojen aikana (esimerkiksi kielen tai liikkumisen kanssa).

Ilmoittautuminen ja lisätietoja löytyy Contact-hankkeen sivulta (siirry sivulle)
finland.accac.global/contact

Contact-hanke

Contact on kaksivuotinen Erasmus+ KA2-hanke, jonka suomalaisina kumppaneina ovat tamperelaiset Vimmart – yhdenvertaisen taiteen oppilaitos sekä ACCAC Finland (Esteetön taide ja kulttuuri ry). Hankkeen keskiössä on tuoda nuoria yhteen taiteen äärelle sekä yhdessä toimien tutkia tanssia, rytmiikkaa ja vuorovaikutusta. Hanke on jaettu kolmeen osaan, ja ensimmäinen osa tulee päätökseen alkuvuodesta 2022. Hankkeen jokaisen vaiheen tuotoksena syntyy videoita käytetyistä metodeista ja harjoitteista.

Osana hanketta järjestämme kaksi nuorisotyöntekijöille suunnattua Toiminnallisia työkaluja nuorten kanssa työskentelyyn -koulutusta, joissa jaamme käyttämiämme menetelmiä ja kokemuksia syksyllä pidetyistä nuorten työpajoista. Osallistujat saavat myös talvella kuvatut tutorial-videot käyttöönsä, työpajasta saatujen oppien tueksi.