Yhdistystoiminnan tulevaisuus -webinaari

Tapahtuma alkaa 50 päivän päästä
Alkaa: 7.9.2024
Päättyy: 7.9.2024

Yhdistystoiminnan tulevaisuus

-webinaari

lauantaina 7.9.2024 kello 10-14

Teams-alustalla

Yhdistystoiminnan tulevaisuus -webinaari on osallistava verkkotapahtuma, jossa keskustelemme yhdistystoiminnan haasteista ja mahdollisuuksista sekä tulevaisuuden näkymistä.

Webinaarissa puheenvuoroja pitävät yhdistystoiminnan parissa vuosia työskennelleet asiantuntijat: Järjestökonsultti Arto Bäckstöm ja Viestintä- ja koulutussuunnittelija Maija Borén Kansalaisfoorumista.

 • Arto on strategiseen johtamiseen ja ennakointiin erikoistunut järjestöjohtamisen ja -hallinnon asiantuntija, joka on omistautunut ihmisten osallisuuden edistämiselle. Arto: ”Tehtäväni on auttaa järjestöjä turvaamaan elinvoimaisuutensa ja varmistamaan menestyksensä pitkällä aikavälillä.
 • Maija on kolunnut sote-alan nurkkia sekä vapaaehtoisen, että työntekijän rooleissa. Maija: ”Luotan täysillä järjestötoiminnan rooliin kansalaisyhteiskunnan vahvistajana, myös näinä vaikeina aikoina. Innostun yhdessä oppimisesta, oivaltamisesta ja ryhmähengestä.”

Lisäksi kuulemme puheenvuoroja yhdistyksiltä ja aikaa on varattu kysyksille ja keskusteluille.

Webinaari on maksuton ja se on tarkoitettu Tukiliiton jäsenyhdistysten jäsenille sekä kaikille kiinnostuneille. Webinaariin voit osallistua verkkovälitteisesti omalla laitteellasi tai paikallisessa webinaarikatsomossa, jos alueesi yhdistys järjestää yhteisen katsomon jäsenilleen.

Jos osallistut webinaariin itsenäisesti omalla laitteellasi, ilmoittaudu webinaariin tästä. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.) Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 4.9.

Ohjelma

10.00 Tervetulotoivotus

10.15 Miten säilyttää yhdistystoiminnan elinvoimaisuus muuttuvassa toimintaympäristössä? – Järjestökonsultti Arto Bäckström

11.00 Keskustelua

11.30 Tauko

12.00 Kuinka saada uusia toimijoita yhdistykseen? – Viestintä- ja koulutussuunnittelija Maija Borén, Kansalaisfoorumi

12.45 Keskustelua

13.00 Yhdistystoiminnan kehittäminen yhteistoiminnassa verkostojen kanssa – Puheenjohtaja Sara Tiirola, Keski-Uudenmaan Kvt

13.20 Kehitysvammainen ihminen kohderyhmästä toimijaksi yhdistyksissä – paneelikeskustelu vetäjänä Järjestöasiantuntija Mari Hakola, Tukiliitto

13.50 Loppupuheenvuoro

14.00 Webinaari päättyy

Yhdistykset!

järjestäkää jäsenillenne yhteinen webinaarikatsomo omalla paikkakunnallanne tai alueellanne. Alla ohjeet webinaarikatsomon järjestämiseen:

 • Yhdistys varaa katsomoa varten sopivan tilan kokoontua ja huolehtii verkkoyhteyden ja av-laitteet, joiden avulla webinaariin voi osallistua.
 • Yhdistys markkinoi jäsenilleen webinaaria ja katsomoaan.
 • Yhdistys kerää ilmoittautumiset omaan katsomoonsa haluamallaan tavalla.
 • Webinaarikatsomossa voitte seurata alustuksia ja osallistua webinaarin keskusteluun yhdessä.
 • Ilmoita webinaarikatsomo tästä linkistä aukeavalla lomakkeella. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)
 • Tukiliitto tukee rahallisesti webinaarikatsomon kahvitarjoilua.
 • Katsomon vähimmäisosallistujamäärä on 5 henkilöä.
 • Kahvitarjoilusta maksettava tuki on enintään 10 euroa per osallistuja.
 • Maksamme tuen jälkikäteen kuittia vastaan yhdistyksen tilille.
 • Toimita kuitti ja nimilista osallistujista sähköpostitse osoitteeseen mari.hakola@tukiliitto.fi.