Vertaistapaaminen perheille, joiden lapsella on Koolen-de Vries

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 20.5.2023
Päättyy: 21.5.2023

Harvinaiskeskus Norio järjestää vertaistapaamisen perheille, joissa lapsella on Koolen-de Vries. Tapaamispaikkana on esteetön kylpylähotelli Peurunka (Peurungantie 85), Laukaa, lähellä Jyväskylää. Tapaaminen alkaa lauantaina yhteisellä lounaalla klo 11–12 ja päättyy sunnuntaina yhteiseen lounaaseen klo 12. Viikonlopun aikana on mahdollisuus tutustua muihin perheisiin ja osallistua järjestettyyn ohjelmaan.

Lauantaina vanhemmilla on tilaisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen Harvinaiskeskus Norion työntekijän johdolla, kun lapsilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa klo 12–18. Illalla perheillä on omaa aikaa, esim. mahdollisuus käydä kylpylässä. Sunnuntaina aamupäivällä on koko perheelle tarkoitettua ohjattua ohjelmaa klo 12 asti. Klikkaamalla tästä näet tapaamisen alustavan ohjelman.

Lauantaina majoittuminen huoneisiin on mahdollista klo 15. Majoittumiseen on varattu aikaa ohjelmassa. Sunnuntaina huoneiden luovutus on klo 12. Kylpylän käyttö on mahdollista vielä sunnuntaina iltapäivällä.

Tapaaminen on osallistujille maksuton, sisältäen yöpymisen, täysihoidon, ohjelman ja kylpylän käytön. Halutessaan perhe voi tiedustella Peurungasta mahdollisuutta omakustanteiseen majoittumiseen jo perjantaista lähtien. Tapaamiseen mahtuu mukaan 8 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 16.4.2023 mennessä. Klikkaamalla tästä pääset ilmoittautumislomakkeeseen.