Vertaisloma aikuisille Laukaalla

Tapahtuma alkaa 76 päivän päästä
Alkaa: 1.9.2024
Päättyy: 6.9.2024

Tämä vertaisloma on tarkoitettu aikuisille, joilla on kehitysvamma. Paikkana on Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa. Loman ajankohta on 01.09.2024 -06.09.2024.

Lomalla voit osallistua lomaohjelmaan ja nauttia lomapaikan toiminnoista kuten kylpylästä. Voit virkistyä ja saada voimavaroja arkeen. Lomalla tapaa muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia aikuisia.

Mitä loma maksaa?

Loma kestää viisi päivää. Lomalla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen). Majoitus on jaetuissa kahden hengen huoneissa. Loman omavastuu on 125 euroa. Lomalle päässyt henkilö maksaa siis itse 125 euroa. Lisäksi jokainen maksaa itse matkansa.

Kuka voi hakea lomalle?

Loma on tarkoitettu omatoimisille aikuisille. Jos tarvitset paljon apua päivittäisissä toimissa, voit hakea lomalle oman avustavan henkilön kanssa. Katso lisätietoja avustajan ottamisesta mukaan lomalle tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen MTLHn sivuille).

Huomaa, että tuettujen lomien hakuajat päättyvätkolme kuukautta ennen loman alkua. Tämän loman hakuaika loppuu 1.6.2024.

Hakulomakkeen voi täyttää  sähköisesti verkossa tai paperisena. Voit täyttää lomakkeen verkossa MTLHn sivuilla tästä  Jos sähköisen hakulomakkeen käyttäminen on hankalaa, voit tulostaa paperisen hakulomakkeen tästä

Jos sinun hankala tulostaa paperista hakulomaketta,voit tilata sen Pia Henttoselta Tukiliitosta. Yhteystiedot ovat sivun alaosassa.