Vertaisillat harvinaisten lasten vanhemmille Helsingissä

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 14.5.2024
Päättyy: 28.5.2024

Kiinnostaako hetken hengähdys, vinkkien vaihto tai mielen tuuletus vertaisten kanssa? Tervetuloa mukaan toukokuun vertaisiltoihin vanhemmille, joiden lapsella on harvinainen diagnoosi tai epäily harvinaisesta diagnoosista.

Vertaisillat järjestetään kolmena peräkkäisenä tiistaina: 14.5., 21.5. ja 28.5. klo 18.00-20.00 Harvinaiskeskus Norion toimistolla Helsingissä, Folkhälsanin talossa osoitteessa Topeliuksenkatu 20. Voit osallistua kaikkiin iltoihin tai vain osaan.

Iltojen keskustelua ohjaavat Harvinaiskeskus Norion Jenni ja Johanna. Keskustelujen teemat muotoutuvat osallistujien mukaan. Lämminhenkiset kevätillat ovat vain vanhemmille ja lastenhoitoa ei ole järjestetty. Tarjolla on vertaisten seuran lisäksi kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Mukaan mahtuu enintään 10 vanhempaa.

Vertaisillat ovat täynnä, emmekä valitettavasti ota tällä hetkellä uusia ilmoittautumisia. Voit halutessasi olla yhteydessä Jenni Pesolaan jenni.pesola@tukiliitto.fi ja ilmoittaa kiinnostuksesi tulla mukaan, mikäli paikkoja vapautuu.