Vertaisillat harvinaisten lasten vanhemmille Helsingissä

Tapahtuma alkaa 27 päivän päästä
Alkaa: 14.5.2024
Päättyy: 28.5.2024

Kiinnostaako hetken hengähdys, vinkkien vaihto tai mielen tuuletus vertaisten kanssa? Tervetuloa mukaan toukokuun vertaisiltoihin vanhemmille, joiden lapsella on harvinainen diagnoosi tai epäily harvinaisesta diagnoosista.

Vertaisillat järjestetään kolmena peräkkäisenä tiistaina: 14.5., 21.5. ja 28.5. klo 18.00-20.00 Harvinaiskeskus Norion toimistolla Helsingissä, Folkhälsanin talossa osoitteessa Topeliuksenkatu 20. Voit osallistua kaikkiin iltoihin tai vain osaan.

Iltojen keskustelua ohjaavat Harvinaiskeskus Norion Jenni ja Johanna. Keskustelujen teemat muotoutuvat osallistujien mukaan. Lämminhenkiset kevätillat ovat vain vanhemmille ja lastenhoitoa ei ole järjestetty. Tarjolla on vertaisten seuran lisäksi kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Ilmoittautumiset jokaiseen iltaan viimeistään edellisenä perjantaina. Voit ilmoittautua kerralla kaikkiin iltoihin tai jokaiseen erikseen, kun tiedät pääsetkö tulemaan. Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeeseen Webropoliin. Mukaan mahtuu enintään 10 vanhempaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!