Vauhtia rinteessä klo 9.30–13, Sappee (Pälkäne)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 19.3.2023
Päättyy: 19.3.2023

Tervetuloa soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun kokeilutapahtumaan Sappeen rinteille (Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka). Kokeilutapahtuma on suunnattu vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille, jotka käyttävät liikkumisessaan apuvälineitä ja tarvitsevat toisen ihmisen apua osallistuakseen.

Opetus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kelkkalaskettelusta tai laskettelun apuvälineiden tarve on muuttunut.

Ilmoittautuneelle laskijalle varataan 75 minuuttia kestävä henkilökohtainen opetusaika. Opetusaika ilmoitetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostilla. Opetuksesta vastaavat Suomen hiihdonopettajat ry:n Soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun koulutukseen osallistuvat hiihdonopettajat.

Hinta

Opetuksen omavastuuosuus on 20 €/laskija, sisältäen soveltavan alppihiihdon välineet. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti.  Sitova ilmoittautuminen 15.3.2023 mennessä tämän sähköisen linkin kautta (avautuu uuteen ikkunaan). Mikäli ilmoittautuneita tulee runsaasti, Malike pidättää oikeuden valita laskettelukokeiluun osallistuvat henkilöt. Mukaan päässeitä kontaktoidaan erikseen.

Yhteistyössä

Päivä toteutetaan yhteistyössä Suomen hiihdonopettajat ry, Sappeen hiihtokoulu ja Malike.

sinipukuinen mies laskettaa lumilaudalla olevaa pikkupoikaa rinnettä alas. Pojalla on musta haalari ja hän hymyilee iloisesti.
Kuva: Ville Muranen