Välineellä on väliä -seminaari ja kokeilutapahtuma klo 12.00–17.00 (Rovaniemi)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 22.3.2024
Päättyy: 22.3.2024

Mitä?

Miniseminaari ja toimintavälineiden kokeilutapahtuma. Seminaarissa keskustellaan siitä, miten uudet hyte-alueet ja uusi vammaispalvelulaki mahdollistavat liikkumisen (fyysisen aktiivisuuden), liikunnan harrastamisen sekä urheilun apuvälineiden saannin.

Kenelle?

Miniseminaari on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille, kuten alueen fysioterapeuteille ja toimintaterapeuteille. Miniseminaari striimataan, joten kaikki aiheesta kiinnostuneet, niin ammattilaiset, apuvälineiden käyttäjät kuin muutkin ovat tervetulleita kuuntelemaan lähetystä.

Miniseminaarin lisäksi Välineellä on väliä -tapahtumapäivässä  järjestetään liikuntavälineiden kokeilutapahtuma ammattilaisille, kuntoutujille sekä muille alueen apuvälineiden käyttäjille ja liikunnan apuvälineistä kiinnostuneille.

Missä?

Santasport Lapin urheiluopisto, Rova-sali, Hiihtomajantie 2, Rovaniemi

Ohjelma

12.00–13.00 Miniseminaari, joka myös striimataan (TEAMS-linkki seminaariin: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä)

• Susanna Tero, johtava asiantuntija, Malike
• Henrik Gustafsson, juristi, Invalidiliitto ry
• Marjut Eskelinen, palvelupäällikkö, Lapin hyvinvointialue

13.15–14.15 Talviliikunnan apuvälineiden kokeilutapahtuma seminaariin osallistuville ammattilaisille Rommelin kenttä (Jäkäläkatu 2, Rovaniemi)

14.15–17.00 Talviliikunnan apuvälineiden kokeilutapahtuma kaikille halukkaille Rommelin kenttä (Jäkäläkatu 2, Rovaniemi)

Ilmoittaudu seminaariin ja kokeilutapahtumiin tästä linkistä.

Kokeilutapahtumissa kokeilussa erilaisia Suomen Paralympiakomitean ja Malikkeen apu- ja toimintavälineitä jäälle ja lumelle.

Lisätietoja seminaarista: https://www.paralympia.fi/uutinen/10923-vaelineellae-on-vaeliae-kiertue-jatkuu-vuoden-2024-tapahtumapaikkoina-rovaniemi-kuopio-ja-seinaejoki