Sisarustapaaminen harvinaisten 8-11-vuotiaille sisaruksille

Tapahtuma alkaa 166 päivän päästä
Alkaa: 30.11.2024
Päättyy: 1.12.2024

Hauskan tekemisen, ilon ja uusien kavereiden täyttämä sisarustapaaminen kutsuu 8-11 -vuotiaat sisarukset viihtymään Kauniaisiin!

KENELLE
8-11 -vuotiaille lapsille, joiden sisaruksella on jokin harvinainen diagnoosi tai tuntematon harvinaissairaus. Muu perhe ei pääse tällä kertaa mukaan.

MILLOIN
Lauantaista sunnuntaihin 30.11.-1.12.2024. Lauantaina aloitetaan noin klo 11 ja sunnuntaina lopetetaan noin klo 14.00. Aikataulu tarkentuu vielä.

MISSÄ
Tapaaminen järjestetään Työväen Akatemiassa Kauniaisissa (Vanha Turuntie 14).

MITÄ
Supersuosittu sisarustapaaminen tarjoaa hauskanpidon ja kivan tekemisen parissa mahdollisuuden tavata muita harvinaista sairautta sairastavien lasten sisaruksia ja jutella ohjatussa vertaisryhmässä sisaruksen erilaisuuden herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Tapaamisen aikana myös ulkoillaan, herkutellaan ja aiempien tapaamisten kokemuksella myös nauretaan hyvin paljon.

Työväen Akatemiassa majoitutaan 2-3 hengen majoitushuoneissa. Tapaaminen on osallistujille maksuton ja siihen sisältyy majoituksen ja ohjelman lisäksi kaikki ruokailut. Ohjaajia on paikalla koko tapaamisen ajan, myös yöaikaan.

Tapaamiseen mahtuu mukaan enintään 12 lasta. Ensikertalaiset ovat etusijalla. Ilmoittautumiset tapaamiseen 1.11.2024 mennessä. Siirry tästä ilmoittautumislomakkeeseen Webropoliin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!