Sisarustapaaminen harvinaisten 8-11-vuotiaille sisaruksille

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 14.10.2023
Päättyy: 15.10.2023

Ilon ja puuhan täyttämä sisarustapaaminen kutsuu viihtymään 8-11-vuotiaat lapset, joiden sisaruksella on jokin harvinainen diagnoosi.

Sisarustapaaminen järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa (Marjaniementie 74) lauantaista sunnuntaihin 14.-15.10.2023. Tapaaminen alkaa lauantaina noin klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina noin klo 14.00. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille. Tapaaminen on tarkoitettu lapsille, joiden sisaruksella on jokin harvinainen sairaus, kuten harvinainen kehitysvammaoireyhtymä tai geeni- tai kromosomimuutos. Tapaaminen on vain sisaruksille, ilman muuta perhettä.

Sisarustapaaminen tarjoaa hauskanpidon ja kivan tekemisen parissa mahdollisuuden tavata muita harvinaista sairautta sairastavien lasten sisaruksia ja jutella ohjatussa vertaisryhmässä sisaruksen erilaisuuden herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Viikonlopun aikana myös ulkoillaan, herkutellaan ja aiempien tapaamisten kokemuksella myös nauretaan hyvin paljon.

Iiris-keskuksessa majoitutaan 24 hengen majoitushuoneissa. Tapaamiseen sisältyy majoituksen ja ohjelman lisäksi kaikki ruokailut. Osa ruuista valmistetaan yhdessä. Ohjaajia on paikalla koko tapaamisen ajan, myös yöaikaan.

Ilmoittautuminen on päättynyt, voit kysyä vapaita paikkoja Jenniltä jenni.pesola@tukiliitto.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!