Sisarustapaaminen harvinaisten 12–17-vuotiaille sisaruksille

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 27.6.2023
Päättyy: 29.6.2023

Kesä ja kärpäset kutsuu 12–17-vuotiaita sisaruksia mökkireissulle Aulangolle. Uikkarit ja aurinkolasit laukkuun ja nokka kohti Hämeenlinnaa.

KENELLE
Harvinaista sairautta sairastavien lasten 12–17-vuotiaille sisaruksille. Ei muuta perhettä tällä kertaa mukaan.

MILLOIN
27.–29.6.2023, eli juhannuksen jälkeen keskellä viikkoa, tiistaista torstaihin. Tiistaina aloitetaan iltapäivällä n. klo 15 ja torstaina päätetään n. klo 13.30.

MISSÄ
Hämeenlinnassa, Aulangon Rantala nimisellä mökillä, luonnon rauhassa. Mökistä lisätietoja luettavissa täältä.

MITÄ
Supersuosittu Harvinaiskeskus Norion sisarustapaaminen 12–17-vuotiaille sisaruksille on taas täällä. Muutaman vuoden tauon jälkeen isommat sisarukset kokoontuvat taas omaan tapaamiseensa ja tällä kertaa ihan aidolla mökkimeiningillä. Aulangon Rantala tarjoaa mukavat puitteet mökkireissulle järven rannalla, metsän ympäröimänä. Tapaamisessa majoitutaan päämökissä tai piharakennuksissa 2–4 hengen huoneissa. Ruoat valmistetaan porukalla keittiövastuita vuorotellen. Totta kai otetaan myös rennosti, nautitaan kesästä, seurasta ja mukavasta puuhastelusta, unohtumattomia juttutuokioita unohtamatta. Tapaamisen ohjelmassa on luvassa muiden sisarusten tapaamista, ajatusten ja kokemusten jakamista sisaruudesta ja varmasti paljon muustakin, mukavaa yhdessäoloa, kesäistä tekemistä, iltanuotioita sekä saunomista ja pulikointia järvessä ja poreissa.

Tapaaminen on osallistujille maksuton sisältäen kaikki ruoat, majoituksen ja ohjelman. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse. Järjestämme osallistujille yhteiskuljetuksen Hämeenlinnan rautatieasemalta mökille ja takaisin. Torstaina päätämme tapaamisen Hämeenlinnan keskustan tuntumaan, jonne siirrymme mökiltä päätöslounaalle.

Tapaamiseen mahtuu mukaan 12 sisarusta. Ensikertalaiset ovat etusijalla. Ilmoittautumiset tapaamiseen 31.5. mennessä. Ilmoittautumislomake aukeaa klikkaamalla tästä.