Retkipäivä Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutuksen yhteydessä, klo 10 – 14, Tampere

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 20.5.2021
Päättyy: 20.5.2021

Luonnossa liikkumista ja pyöräilyä kello 10 – 14 Lamminpään ulkoilualueella.

Ryhmäkodit, päivätoiminnat ja muut vastaavat yhteisöt voivat hakea osallistujaksi toimintavälinekoulutusten retkipäiviin. Retkelle voi hakea yhteisöstä 3 – 4 ihmistä, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. Kommunikoinnin ja ruokailun sujumiseksi mukana tulee olla myös tarvittava määrä ohjaajia tai avustajia / yhteisö. Retkeläiset toimivat koulutuksessa kokemusasiantuntijoina. Toimintavälinekoulutuksen osallistujat toimivat avustajina retkellä ja auttavat muun muassa siirtymisissä.

LISÄTIETOA ja hakemukset 21.4.2021 mennessä:
tanja.tauria@tukiliitto.fi

Malike

Malike tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille. Lue lisää toiminnastamme sivulta
www.tukiliitto.fi/malike