Tunne palvelusi: Mitä peruskoulun jälkeen? -verkkokoulutus

Tapahtuma alkaa 53 päivän päästä
Alkaa: 22.11.2023
Päättyy: 22.11.2023

Mitä peruskoulun jälkeen -verkkokoulutus toteutetaan Teams-alustalla
keskiviikkona 22.11.2023 kello 17.30–19.30

Mietityttääkö sinua nuoresi tulevaisuus ja opinnot peruskoulun jälkeen? Haluatko kuulla tietoa uudistetusta oppivelvollisuudesta, erilaisista jatkopoluista peruskoulun jälkeen ja keskustella toisten vanhempien kanssa?

Mitä peruskoulun jälkeen -verkkokoulutuksessa saat ajankohtaista tietoa opiskelusta, työ- ja päivätoiminnasta sekä työelämästä, voit keskustella toisten vanhempien kanssa aiheista ja kysyä nuoresi tilannetta koskevia tarkentavia kysymyksiä.

Kohderyhmä: Vanhemmat, joiden noin 13–18-vuotiaalla nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuen tarpeita. Koulutus on osallistujalle maksuton.

Linkki TEAMS-alustalle lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittaudu verkkokoulutukseen: ILMOITTAUTUMISLINKKI LISÄTÄÄN MYÖHEMMIN.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***

Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet

Voit osallistua tapahtumaan Teams-etäyhteydellä. Voit kuunnella, katsella, jutella ja osallistua videopuheluiden avulla. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Lisäksi tarvitset laitteeseesi myös nettiyhteyden.

Selkeät ohjeet Teams-alustan käytöstä on tehty Tukiliiton Elämä omaksi -hankkeessa. Näet ohjeet ja ohjevideot tästä linkistä
Tukiliiton selkeät Teams-ohjeet