Hyvällä mielellä - infotilaisuus verkkomateriaalin käyttöön

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 24.4.2024
Päättyy: 24.4.2024

Teams -alustalla järjestettävässä Infotilaisuudessa 24.4.  klo 13-14.00 saat mahdollisuuden tutustua  Hyvällä mielellä – verkkomateriaaliin ennakkoon. Infotilaisuus auttaa päättämään, sopiiko materiaali käyttöönne ja miten kurssi on mielekästä suorittaa.

Hyvällä mielellä on selkokielinen verkkokurssi tuettuun itseopiskeluun pareittain tai pienryhmässä. Kurssin teemana on mielen hyvinvointi eli hyvä mielenterveys. Kurssilla kerrotaan asioista, jotka vaikuttavat mielenterveyteemme ja suojaavat sitä. Kurssimateriaali on Hyvä kysymys – verkkoalustalla

Verkkokurssissa on kuusi jaksoa. Ne ovat mielen hyvinvointi, vuorovaikutus ja tunteet, ihmissuhteet, omat valinnat ja päätökset, elämän tärkeät asiat sekä tällainen minä olen. Yhden jakson läpikäyminen kestää noin tunnin. Kurssin jaksoja voi suorittaa omien aikataulujenne mukaan.

Kurssi on suunniteltu tehtäväksi pareittain tai pienryhmässä.Se voi tarkoittaa esimerkiksi tukea tarvitsevaa aikuista ja omaa ohjaajaa tai pienryhmää, jossa on ohjaaja sekä muutama tukea tarvitseva aikuinen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 23.4.2024 laittamalla viesti pia.henttonen@tukiliitto.fi Saat info-päivän aamuna  linkin Teams-alustalle.