Haku: Taitoa tulevaan -verkkovalmennus

17.09.2020

Taitoa tulevaan -verkkovalmennus on tarkoitettu itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille. Valmennus sisältää pohdintatehtäviä sekä keskustelua ryhmässä viikottain videopuhelun kautta. Haku on auki 7.10.2020 asti.

Valmennus on tarkoitettu itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille, joiden nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuen tarpeita. Käsittelemme yhdessä nuoren itsenäistymistä vanhemman näkökulmasta.  Käy valmennusta kotoa käsin!

Mikäli haluat pohtia tarkemmin omaa muuttuvaa vanhemmuuttasi henkilökohtaisten tehtävien kautta sekä yhdessä työntekijöiden ja toisten vanhempien kanssa, tämä valmennus on juuri sinulle!

Nuoren itsenäistyminen voi aiheuttaa paljon kysymyksiä ja tunteita:

  • Kuinka tuen nuoren itsenäistymistä ja huolehdin samalla omasta hyvinvoinnistani?
  • Pystynkö päästämään irti?
  • Miltä muutos minusta tuntuu?
  • Muuttuuko vanhemmuus?
  • Mitkä ovat minun suunnitelmani, ajankäyttöni ja voimavarani?

Voimavarakeskeinen verkkovalmennus itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille järjestetään seuraavan kerran 26.10. – 27.11.2020.

Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa vanhempien voimavaroja olla nuoren tukena itsenäistymisvaiheessa. Lähtökohtana ovat jokaisen osallistujan omat tavoitteet ja kokemusten jakaminen toisten vanhempien kanssa.

Lue Kristiina ja Ilona Pyykösen tarina Ilonan muutosta omaan kotiin. Kristiina Pyykönen osallistui verkkovalmennukseen keväällä 2019.
Pian Ilona muuttaa

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, padin tai älypuhelimen sekä toimivan verkkoyhteyden ja perustaidot netin käytöstä. Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa, jotka valitsemme hakijoiden joukosta. Valmennus on osallistujalle maksuton.

Lisätietoja valmennuksesta löydät tästä linkistä.

Haku verkkovalmennukseen päättyy 7.10. Hae mukaan klikkaamalla tästä.

Haku: Verkossa tapahtuva valmennus tukee vanhempia, kun itsenäistyvällä nuorella on #kehitysvamma tai vastaava tuen tarve. #tukiliitto