Uutta! Harvinaisten lasten vanhempien vertaisryhmä Turun seudulla

18.08.2022

Turun seudulla käynnistyy Harvinaiskeskus Norion uusi vertaisryhmä vanhemmille, joiden alle kouluikäisellä tai alakouluikäisellä lapsella on jokin harvinainen sairaus. Ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 12.9.2022.

Mielen tuuletusta, vinkkien vaihtoa ja juttelua ymmärtäjien kesken! Turun seudulla käynnistyy Harvinaiskeskus Norion uusi vertaisryhmä vanhemmille, joiden alle kouluikäisellä tai alakouluikäisellä lapsella on jokin harvinainen sairaus (esimerkiksi harvinainen oireyhtymä, kromosomimuutos tai geenimuutos). Ryhmää vetävät osaavat vapaaehtoiset, harvinaissairaiden lasten vanhemmat Johanna Lindstedt ja Marjo Hörkkö.

Ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 12.9. kello 17.30-19.30 Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33) Turussa. Tapaamisessa tutustutaan, jaetaan ajatuksia, nautitaan pientä suolaista ja makeaa sekä sovitaan yhdessä, miten ja milloin ryhmä jatkossa kokoontuu. Osallistuminen ensimmäiseen tapaamiseen ei kuitenkaan edellytä sitoutumista jatkoon. Jos et pääse mukaan 12.9., mutta olisit kiinnostunut olemaan mukana jatkossa, ole ihmeessä yhteydessä Johannaan tai Marjoon!

Ilmoittaudu mukaan 8.9. mennessä laittamalla sähköpostia Marjo Hörkölle osoitteeseen
marjo.horkko@gmail.com

Kerro samalla mahdolliset erityisruokavaliosi ja minkä ikäinen harvinaista sairautta sairastava lapsi sinulla on. Tapaaminen on vain vanhemmille, eikä tapaamisessa ole lastenhoitoa.

Lisätietoa:
Marjo Hörkkö
marjo.horkko@gmail.com
p. 040 7698 924

Johanna Lindstedt
annahojli@gmail.com
p. 040 7400 553

Tervetuloa!