Tukiliitto lomailee heinäkuussa – hyvää kesää kaikille, nähdään elokuussa!

25.06.2024

Tukiliiton koko henkilökunta lomailee heinäkuussa. Tukiliiton lakineuvonta on vuosilomalla 1.–31.7., jolloin ei myöskään ole puhelinaikoja. Myös jäsenpalvelu on heinäkuun suljettu. Malike lomailee heinäkuun ajan, toimintavälineitä ei voi noutaa eikä palauttaa tänä aikana. Norion puhelin ja yleinen sähköposti ovat kiinni 1.7.–4.8. Toivotamme leppoisaa kesää kaikille!

Tukiliiton lakineuvonta lomailee 1.–31.7.

Tukiliiton lakineuvonta on vuosilomalla 1.–31.7., jolloin ei myöskään ole puhelinaikoja. Loman aikana lakineuvonnan sähköpostiin tulleita viestejä emme lue, joten jos asia on elokuun alussa edelleen ajankohtainen, kannattaa lähettää asiasta uusi viesti osoitteeseen lakineuvonta@tukiliitto.fi.

Elo-syyskuussa lakineuvonta palvelee puhelimitse ma klo 10–14, ti, ke ja to klo 12–15.

Syyskuussa aloitamme myös iltapäivän lakineuvonnan kokeilun. Ensimmäinen iltapäivän puhelinaika on tarjolla ma 2.9. klo 16–18.

Kaikissa lakineuvonnan yhteydenotoissa käytössä on yhteinen neuvontanumero 040 177 3 771.

Kiireellisissä tilanteissa lakineuvonnan loman aikana apua kannattaa etsiä esimerkiksi kotisivuiltamme: www.tukiliitto.fi/tuki-ja-neuvot sekä Vammaispalvelujen käsikirjasta.

Voit myös yrittää kääntyä esimerkiksi hyvinvointialueen sosiaaliasiavastaavan tai paikallisen oikeusaputoimiston puoleen.

Jäsenpalvelu on suljettu 1.7.–4.8.

Jäsenpalvelun työntekijät lomailevat 1.7.–4.8. Tänä aikana emme vastaa sähköposteihin.

Harvinaiskeskus Norio lomailee 1.7.–4.8.

Tänä aikana puhelimeen tai yleiseen sähköpostiin ei vastata. Keskustelutuen ja neuvonnan ajanvarauksemme on avoinna. Voita varata ajan osoitteesta www.vello.fi/harvinaiskeskusnorio.

Malike lomailee 1.–28.7.

Malikkeen porukka lomailee heinäkuun. Toimintavälineitä ei voi noutaa eikä palauttaa tänä aikana, eivätkä Matkahuollon rahdit tavoita meitä lomaillessamme. Huomioithan tämän välinevuokrauksia ja -varauksia tehdessäsi.

 

Myös keskustoimiston puhelinvaihde 0400 968 200 on kiinni heinäkuun.

 

Toivotamme hyvää kesää kaikille. Nähdään elokuussa!