Toivoa tulevaan -verkkovalmennus käynnistyy helmikuussa

09.01.2024

Toivoa tulevaan -verkkovalmennus käynnistyy helmikuussa. Ovatko itsenäistymisen asiat teidän perheessänne ajankohtaisia ja haluaisit pohtia omaa muuttuvaa vanhemmuuttasi? Valmennuksessa käydään läpi henkilökohtaisten tehtävien kautta sekä yhdessä työntekijöiden ja toisten vanhempien kanssa nuorten itsenäistymistä ja omaa vanhemmuutta.

Kehitysvammaisten palvelusäätiön järjestämä valmennus sisältää alustuksia ja tehtäviä sekä vertaiskeskustelua. Valmennus tapahtuu verkossa yksilöllisesti sekä valmennusryhmän kesken Howspace-alustalla. Saat siellä materiaalia ja tehtäviä viikon teemojen mukaan. Osa tehtävistä on henkilökohtaisia ja osa tehdään ryhmän kanssa yhdessä. Valmennus on tarkoitettu itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille, joiden 13–29-vuotiaalla nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita.

Valmennus toteutetaan ajalla 5.2.-14.4.2024. Voit suorittaa sitä juuri itsellesi sopivaan tahtiin. Yhteiset Teams-tapaamiset ovat 5.2., 19.2, 4.3, 18.3 ja 8.4. klo 18-19.30.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, padin tai älypuhelimen sekä toimivan verkkoyhteyden ja perustaidot netin käytöstä.

Valmennuksen teemat ovat: itsenäistyminen nuoren kehitystehtävänä, muuttuva vanhemmuus ja irtipäästäminen, haastavat tilanteet arjessa, resilienssi, vahvistavat ihmissuhteet, omat voimavarat ja oma aika.

Lähde mukaan yhteiselle matkalle – tämän valmennusmatkan voit käydä kotisohvaltasi käsin!

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen 28.1.2024 mennessä täältä.

Katso valmennuksen esite täältä: Toivoa-tulevaan-verkkovalmennus-kevat-2024

Lisätietoja:

Satu Koivurinne
vastaava asiantuntija
satu.koivurinne@kvps.fi
puh. 040 1828 219