Sukat rokkaamaan Cool Down -biisin tahdissa

21.03.2023

Pue 21.3. eripariset sukat jalkaan, laita Madden ja Matildan biisi soimaan. Jaa kuvat someen ja olet mukana Kansainvälisen Downin syndrooma -päivän #SukatRokkaa-haasteessa.

Madde ja Matilda, kaksi nuorta naista Pohjanmaalta, rakastavat laulamista ja tanssimista. Molemmilla on ollut haaveena tulla artistiksi ja laulaa sekä tanssia omia biisejä.

Downin syndrooma ei ole pysäyttänyt heitä. Starmony-sovelluksen avulla tästä haaveesta on tullut totta ja tyttöjen ensimmäinen biisi sekä musavideo ”Cool Down” on julkaistu. Nuorten naisten ensimmäisen biisin viesti on, että kaikki ovat ainutlaatuisia ja tärkeitä, vaikka olemme erilaisia.

Voit kuunnella MaddeMatilde-nimellä julkaistun Cool Down -biisin Spotify-sivulla (siirry sivulle)
Cool Down

Tutustu lisää Maddeen ja Matildaan sivulla
maddematilda.com

Tekniikka tukena

Cool Down -biisi on tehty Starmony-sovelluksen tekoälyn avulla. Sovelluksen idea on, että kuka tahansa voi tehdä oman laulunsa ja julkaista sen eri musiikkipalvelimilla. Riittää että laulat pienen melodian tai räppäät kirjoittamasi tekstin.

 

Sukat rokkaa -haaste 21.3.

Suomessa noin 70 perhettä saa vuosittain kuulla, että syntyneellä lapsella on Downin oireyhtymä. Tue perheitä, tule mukaan haasteeseen. Kansainvälistä Downin syndrooma -päivää vietetään aina 21. maaliskuuta.

Pääset mukaan Sukat rokkaa -haasteeseen pukemalla jalkaasi 21.3. eriparisukat. Kun joku ihmettelee sukkia, jaa tietoisuutta Downin oireyhtymästä.

Ota kuva tai video iloisista sukista ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Päivän tunnukset eli hashtagit ovat

#SukatRokkaa

#FinlandRockarSockor

#RockaSockor

#WorldDownSyndromeDay

#Downiaiset

Tykkää, jaa ja kommentoi sukkiin liittyviä viestejä, levitä tietoa Downin oireyhtymästä.

Lisätietoa (siirry sivulle)
www.downiaiset.fi/213-paiva

 

Jaa tietoa Downin oireyhtymästä. Haasta #SukatRokkaa mukaan myös kaverisi, perheesi ja työyhteisösi – yhdessä voimme muuttaa asenteita.