Lomailemme heinäkuun

22.06.2022

Tukiliiton koko henkilökunta lomailee heinäkuussa. Tukiliiton lakineuvonta on kesälomalla koko heinäkuun ajan, jolloin ei ole puhelinaikoja. Malike lomailee 4.–31.7.2022, toimintavälineitä ei voi noutaa eikä palauttaa tänä aikana. Norion puhelin ja yleinen sähköposti ovat kiinni 11.–31.7. Toivotamme leppoisaa kesää kaikille!

Tukiliiton lakineuvonta lomailee heinäkuun ajan

Loman aikana lakineuvonnan sähköpostiin tulleita viestejä emme lue, joten jos asia on elokuun alussa edelleen ajankohtainen, kannattaa lähettää asiasta uusi viesti osoitteeseen lakineuvonta@tukiliitto.fi

Elo-syyskuussa lakineuvonta palvelee puhelimitse ma ja to klo 10–12 sekä ke klo 12–15. Käytössä on yhteinen neuvontanumero 040 177 3 771.

Kiireellisissä tilanteissa lakineuvonnan loman aikana apua kannattaa etsiä esimerkiksi näiltä nettisivuiltamme (www.tukiliitto.fi/tuki-ja-neuvot) sekä Vammaispalvelujen käsikirjasta. Voit myös yrittää kääntyä esimerkiksi kunnan sosiaaliasiamiehen tai paikallisen oikeusaputoimiston puoleen.

Malike lomailee 4.–31.7.2022

Varmistaaksemme henkilöstöresurssin syksylle, Malikkeen porukka lomailee koko heinäkuun. Toimintavälineitä ei voi noutaa eikä palauttaa tänä aikana, eivätkä Matkahuollon rahdit tavoita meitä lomaillessamme. Huomioithan tämän välinevuokrauksia ja -varauksia tehdessäsi. Nähdään taas elokuussa!

Norio lomailee 11.7.–31.7. Tänä aikana puhelimeen tai yleiseen sähköpostiin ei vastata.

Keskustoimiston puhelinvaihde 0400 968 200 on kiinni heinäkuun ajan.

 

Tukiliiton henkilökunta lomailee heinäkuussa. Toivotamme hyvää kesää kaikille.