Kerro meille mielipiteesi Kehitysvammaisten Tukiliitosta! Vastausaikaa on pidennetty.

19.09.2019

Vastaa kyselyymme ja osallistu Kehitysvammaisten Tukiliiton kehittämiseen. Kyselyyn voivat vastata niin jäsenet, lehden tilaajat kuin kaikki muutkin. Vastausaikaa on 14.10.2019 asti.

Keräämme nyt vastauksia kyselyyn, joka kartoittaa näkemyksiä ja mielikuvia Kehitysvammaisten Tukiliiton toiminnasta. Voit osallistua kyselyyn, vaikka et olisi jäsen. Vastausaikaa on 14.10.2019 asti.

Vastaaminen kestää vain muutamia minuutteja, eivätkä kaikki kysymykset ole pakollisia.
Kyselyyn voi vastata myös avustajan, vanhemman tai jonkun muun henkilön kanssa. Voit sekä vastata itse, että auttaa läheistäsi vastaamaan kyselyyn!

Kyselyyn vastataan nimettömänä. Vastauksista tehdään yhteenveto, jossa vastaajaa ei voi tunnistaa. Vastauksia käytetään vain Tukiliiton toiminnan kehittämiseen.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan palkintoja.
Jos haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi sen jälkeen, kun olet lähettänyt vastaukset.

Arvonnan palkintoina on 100 kpl Tukiliiton kestohedelmäpusseja. Pääpalkintoina arvomme kaksi lahjakorttia: 500 euron K-ketjun lahjakortin ja 500 euron S-ketjun lahjakortin.

Olemme voittajiin yhteydessä marraskuun loppuun mennessä.

Kyselyyn pääset tästä linkistä. Mielipiteesi on meille tärkeä!

Vastaa kyselyyn ja osallistu Kehitysvammaisten Tukiliiton toiminnan kehittämiseen!

Kyselylomakkeelle pääsee myös Kehitysvammaisten Tukiliiton verkkosivujen kautta:
www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/kyselyt

Kyselyn suora osoite:

Kuvituskuvassa Eija Rantanen ja Erja Korhonen Kohtaa Mut -tapahtumassa Iltalinjalla Tampereella. Teemaviikolla kohdataan! Kuvaaja Laura Vesa.