Hyppy! toukokuussa Mikkelissä ja Lappeenrannassa

28.04.2023

Toukokuussa 2023 Hyppy! kutsuu Mikkeliin ja Lappeenrantaan. Hyppy! antaa mahdollisuuden kehitysvammaisille ihmisille päästä teatterin lavalle, saada onnistumisen ja ilon kokemuksia – sekä aplodit yleisöltä, joka on tullut katsomaan heidän teoksiaan.

Hyppy! on kehitysvammaisten tekijöiden näyttämötaiteen tapahtuma. Hyppy! on järjestetty Mikkelin Teatterissa vuodesta 2016 saakka ja Lappeenrannassa vuodesta 2022 alkaen. Hyppy! antaa osallistujilleen mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi esiintyjinä, positiivisten katseiden alla, vahvistaen heidän tunne-, toiminta- ja yhteistyötaitoja.

Toukokuussa 2023 tapahtuma kutsuu Mikkeliin ja Lappeenrantaan.

Hyppy! 2023 Mikkeli
17.5.2023 Mikkelin teatteri, Savilahdenkatu 11

Hyppy! -kehitysvammaisten näyttämötaiteen festivaali järjestetään Mikkelin teatterilla 17.5.2023. Tapahtumassa nähdään sarja lyhyitä teatteri-, tanssi- ja musiikkiteoksia paikallisten sekä vierailevien näyttämöryhmien voimin. Vuoden 2023 teema on Tulevaisuus.

Hyppy! 2023 Lappeenranta
23.5.2023 kello 18 Lappeenrannan kaupunginteatteri

Hyppy! järjestetään nyt toista kertaa Lappeenrannassa. Viime vuoden tapahtuma sai paljon kiitosta! Lappeenrannan Hypyssä on mukana yksi uusi ryhmä viime vuoteen verrattuna, ja esityslajeina tänäkin vuonna on teatteria, capoeiraa, musiikkia ja tanssia.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja
hyppyry.fi

Liput
Lippu.fi


Löydät tapahtuman somesta

Hyppy-festivaali | Facebook
Instagram @hyppyfestivaali