Henkilökohtainen budjetointi -seminaari 29.8.2018 Helsinki

13.08.2018

Ilmoittaudu mukaan! Mitä meidän tulisi oppia muualta kokemuksista henkilökohtaisen budjetoinnin kehittämisestä?

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön seminaarissa ovat puhumassa Simon Duffy ja Keith Etherington, joilla molemmilla on pitkäaikainen kokemus henkilökohtaisen budjetoinnin kehittämisestä kotimaassaan Iso-Britanniassa.

Filosofi Simon Duffy on Centre for Welfare Reform -ajatushautomon johtaja sekä Citizen Network -verkoston perustaja, Keith Etherington työskentelee In Control Scotland -järjestön koordinaattorina.

Tervetuloa kuulemaan, miten henkilökohtaisen budjetin avulla voimme muovata tuesta ja palveluista joustavampia. Suunta-seminaari 29.8.2018 Helsinki. #KVPS

Tapahtumassa jaamme tietoa ja keskustelemme henkilökohtaisen budjetoinnin ajankohtaisista asioista kuten lain valmistelusta ja pilotoinnista. Mukaan on kutsuttu STM:n sekä maakuntien edustajia.

Lisäksi tapahtuma käynnistää Suunta-nimellä kulkevan Kehitysvammaisten Palvelusäätiön henkilökohtaisen budjetoinnin keskuksemme toiminnan, josta kerromme seminaarissa lisää.

Suunta-seminaari 29.8.2018
Aamukahvi klo 9.30 alkaen, ohjelma kello 10 15.30
Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51, Helsinki

Tapahtuma on maksuton. Mukaan mahtuu sata ensimmäistä!

Ilmoittautuminen:
https://goo.gl/5kfwTz

 

Lisätietoja:
Petteri Kukkaniemi, puhelin 0207 713 549,
petteri.kukkaniemi@kvps.fi

Tilaisuuden järjestää Kehitysvammaisten Palvelusäätiö
www.kvps.fi

 

Henkilökohtainen budjetti

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö kertoo sivullaan, että ”henkilökohtainen budjetti on rahasumma, jonka kunta myöntää kehitysvammaisen tai muuten tukea tarvitsevan ihmisen palveluihin. Henkilökohtaisessa budjetoinnissa ihminen päättää itse, mihin raha käytetään.”

”Henkilökohtainen budjetti tarkoittaa sosiaalipalvelujen käyttäjälle annettua rahaa, jolla hän voi hankkia tarvitsemansa tuen ja palvelut haluamallaan tavalla. Henkilökohtainen budjetti muodostetaan avun ja tuen tarpeiden arvioinnin sekä tuen ja palvelujen kustannusten pohjalta.”

Lue lisää
http://www.kvps.fi/kehittaminen/henkilokohtainen-budjetti/