Taimi Tolvasen kirja kertoo joulusta kuvilla

15.12.2021

”Kuvakirjojen äärellä jokainen lukukerta on erilainen,” Taimi Tolvanen sanoo. Jouluinen kuvakirja on julkaistu Englannissa.

Taimi Tolvasen jouluinen kuvakirjan on julkaistu Beyond Words -kirjana Englannissa. Ja koska kyse on kuvakirjasta, kielimuuria ei ole.

”Kuvakirjojen äärellä jokainen lukukerta on erilainen,” Taimi Tolvanen sanoo. Taimi on Tukiliiton aktiivijäsen Rovaniemeltä. Hänen omat lapset Mikko ja Tuija (kuvassa) ovat toimineet testiryhmänä ja takaavat laadun.

""
Taimi Tolvanen lastensa Mikon ja Tuijan kanssa.

”Kirjoja voi lukea kahdestaan tai ryhmässä. Jos joku tarvitsee tukea tarinankerrontaan, niin häntä voi tukea esimerkiksi kysymysten avulla. Toki, jos henkilö ei pysty kertomaan, niin hänelle voi kertoa tarinan. Kirjan kautta voi myös jutella omista kokemuksista ja tuntemuksista.”

Voit ladata kuvakirjan pdf-muodossa sivulta:
Christmas in Finland (Taimi Tolvanen)

 

Taimi Tolvasen jouluinen kuvakirja on julkaistu Englannissa. Kuvakirja sopii myös joulumuistojen ja kokemusten jakamiseen. Voit ladata kuvakirjan pdf-muodossa #BeyondWords-sivulta.

Taimi Tolvanen suosittelee tutustumaan myös muihin Beyond Words -kirjoihin. Kirjoista lisää niiden kotisivulla (englanniksi):
booksbeyondwords.co.uk