Auta meitä kehittämään Tukiviesti-lehteä

13.12.2022

Vastaa lyhyeen lukijakyselyymme.

Haluamme kehittää jäsenlehteämme Tukiviestiä ja kaipaamme mielipidettäsi. Missä olemme onnistuneet ja minkälaiset aiheet sinua lukijanamme kiinnostavat?

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja vaikuta tuleviin lehtiin!

Vastamaan pääset klikkaamalla tästä linkistä Tukiviestin lukijakysely

2023 voit lukea Tukiviestin myös verkossa

Vuonna 2023 kaikki Tukiliiton jäsenet pääsevät lukemaan Tukiviesti-lehteä myös sähköisessä muodossa Lukusali-palvelussa. Sähköisessä versiossa lukuelämystäsi parantavat rikasteet kuten suorat linkit sekä mahdolliset videot ja kuvakoosteet.

Sähköisen lehden lukemiseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnuksena toimii sukunimesi ja salasanana jäsennumerosi.

Halutessasi voit päättää, että luet ensi vuonna vain Tukiviestin sähköistä versiota.

Jos haluat säästää luontoa etkä tarvitse painettua lehteä, ilmoita asiasta Tukiliiton jäsenpalveluun:
jasenpalvelu@tukiliitto.fi
tai 040 4839 362 (ma, ti, ke klo 10–13).