ACCESS Tampere kokoaa nuoria yli 15 maasta  

06.03.2023

ACCESS Tampere Next Generation Culture Festival on uuden sukupolven kansainvälinen tapahtumakokonaisuus, joka toteutuu Tampereella 20.–22. huhtikuuta 2023.

Festivaalin ohjelmisto ja teemat on suunniteltu vuoden mittaisessa tiiviissä yhteistyössä nuorista aikuista koostuvan inklusiivisen ydinryhmän kanssa. Ohjelmisto sisältää konsertteja klassisesta kevyempään, tanssiesityksiä, tanssi- ja musiikkityöpajoja, kulttuuriexpon, taidenäyttelyn sekä mielenkiintoisia ammattilaisten projektiesittelyjä Suomesta ja maailmalta. Festivaali tarjoaa myös loistavan foorumin verkostoitumiseen, ideoiden vaihtoon ja uusien yhteistyöprojektien kehittämiseen.

Elämyksiä ja tunnelmaa tarjoilevat esiintyjät yli viidestätoista maasta ja mukana ovat International Sound Awardsin voittanut Dj Arthro Ruotsista, teini-ikäinen huippupianisti Allessia Bonnici Maltalta ja elektronisen musiikin virtuoosi Reza Enem Indonesiasta. Suomesta lavalle nousevat viittomakielinen rap-artisti Signmark ja Tampereen kasvatti, Special Voice -laulukilpailun voittaja Niklas Sillanpää sekä Vimmartin muusikot.

Niklas Sillanpää -musiikkikooste Youtubessa, pituus 2.47.

Lisätietoja

Festivaalin toteuttaa tamperelainen ACCAC Finland / Esteetön taide ja kulttuuri ry ja kyseessä on kymmenes ACCAC -tapahtumakokonaisuus, joka on toteutunut Suomen lisäksi myös Nepalissa, Egyptissä ja Koreassa. Lue lisää sivulta
ACCESS