Ohjelma

Tapahtuman teema on Taidot – SKILLS.

Tapahtuman teema on Taidot (SKILLS). Konferenssissa käsitellään kehitysvammaisten ihmisten työllistymistä sekä työ- ja päivätoiminnan kehittämistä osallisuutta tukevaksi toiminnaksi. Kehitysvammainen ihminen voi olla aktiivinen toimija ja osallisena siellä missä muutkin. Ihmisten taidot tulee saada käyttöön yhteisöissä ja yhteiskunnassa.

Ohjelma on monipuolinen. Se sisältää tietoa ja esimerkkejä teemasta sekä tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun ja kohtaamiseen virtuaalisesti.

Tästä löydät päivittyvän ohjelmakartan aikatauluineen, kun saamme lisätietoja ohjelmasta lähiviikkoina. (linkki johtaa toiselle sivulle).

Tiistai 8.6.

Hisayo Katsui.

Kello 12.00 Hisayo Katsui. Katsui on vammaistutkimuksen apulaisprofessori Helsingin yliopistosta. Katsuin aiheina konferenssissa ovat vammaisuus ja ihmisoikeudet.

 

 

 

Keskiviikko 9.6.

Frank Martela.

Kello 10.00 Frank Martela. Martela on filosofi ja tutkija, jonka aiheena konferenssissa on elämän merkityksellisyys.

 

 

 

 

Torstai 10.6.

Perttu Pölönen.

Kello 10.00 Perttu Pölönen on futuristi ja tietokirjailija. Pölönen esiintyy torstaina aiheenaan tulevaisuuden työelämä.

 

 

 

 

Jorma Mikkonen.

Kello 13.00 Jorma Mikkonen työskentelee yhteiskuntasuhdejohtajana (SVP Public Affairs and Sustainability) Lassila & Tikanojalla.  Hän puhuu konferenssissa monimuotoisesta työelämästä.