Kohtaa mut -tapahtumat

Tällä sivulla kerrotaan mikä on Kohtaa mut -tapahtuma

Best Buddies -kaveritoiminta järjestää Kohtaa mut -tapahtumia. Niissä kehitysvammaiset ja kehitysvammattomat henkilöt voivat olla tasavertaisesti kavereita, kohdata aidosti ja tehdä asioita yhdessä.

Olen osallistunut Kohtaa mut -tapahtumiin, koska halusin tutustua erilaisiin ihmisiin, ilmapiiriin ja siihen mitä tehdään.

Kohtaa mut -tapahtumat ovat avoimia aivan kaikille nuorille ja aikuisille! Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Kohtaa mut -tapahtumat ovat vapaaehtoisille kaveripareille ja kaverihakijoille tilaisuus tavata toisiaan ja tutustua.

Kohtaa mut -tapahtumien on tarkoitus tarjota mielekästä tekemistä osallistujilleen.
Tapahtumia suunnitellaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Myös suunnittelutapaamisiin ja talkoisiin ovat kaikki tervetulleita!

Kohtaa mut -tapahtumissa on esimerkiksi osallistuttu erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin, käyty piknikillä, osallistuttu hiphop-tunnille, katsottu elokuvia ja tehty graffitteja.

Jotkut tapahtumista järjestetään yhdessä nuorisopalveluiden kanssa. Tällaisen tapahtuman nimi on Nuorten Kohtaa mut -tapahtuma. Nämä ovat suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille.

Best Buddies -kaveritoiminnan Kohtaa mut -tapahtuman tunnistaa sen logosta.

 

Seuraavat Kohtaa mut -tapahtumat

Seuraavat Kohtaa mut -tapahtumat järjestämme alkuvuodesta 2018.