Yhdenvertaisesti luontoon -retki klo 10-14 Kintulammi, Tampere

Tapahtuma alkaa 21 päivän päästä
Alkaa: 21.10.2023
Päättyy: 21.10.2023

Tässä tapahtumassa retkeillään ja nautitaan luontokokemuksista syksyisessä metsässä, tulistellaan nuotion loimussa ja nautitaan retkieväitä. Tapahtuma on suunnattu vaikeasti vammaisille lapsille ja heidän perheilleen, joiden on yhdessä, ilman maastoliikkumisen apuvälineitä, vaikea päästä luontoon.

Retki tapahtuu Kintulammin retkeily- ja ulkoilualueella, Tampereella. Kokoontuminen ja retkelle lähtö klo 10 Keltolahdentien pysäköintialueella Keltolahdentie 47, 33680 Tampere. Google-mapsissa P1 Kintulammi pysäköintialue.

Retkeilemme Kintulammin maastossa, keitämme laavulla nokipannukahvit ja paistamme nuotioräiskäleitä.

Ruokailu ja eväät

Otathan mukaan omat retkiastiat ja -eväät (esim. makkarat), joita voit nauttia laavulla. Malike tarjoaa kahvia, mehus ja lättyjä!

Hinta

Tapahtuma on ilmoittautuneille maksuton.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan tämän webropol-linkin kautta (avautuu uuteen ikkunaan) 13.10.2023 mennessä. Mikäli toiveissasi on kokeilla jotakin tiettyä toimintavälinettä, ota yhteyttä etukäteen Malike-keskukseen (malike@tukiliitto.fi tai 050 5561273 Susanna Tero), jotta tiedämme varata välineen mukaamme!

**

Malike on yksi viidestä Partioaitan vuoden 2022 Ympäristöbonuksen saajista ja tähän tapahtumaan on hankittu toimintavälineitä Ympäristöbonuksen tuella.

Perhe nauttii retkieväitä Malikkeen ja Sokeain lasten tuen järjestämällä vaelluksella Hossassa syksyllä 2018. Kuva: Malike.
Kuva: Malike