Yhdenvertaisesti luontoon -retkipäivä klo 10–14, Syötteen kansallispuisto (Pudasjärvi)

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 12.8.2023
Päättyy: 12.8.2023

Tässä tapahtumassa retkeillään ja nautitaan luontokokemuksista Suomen kansallispuistoissa ja metsissä, tulistellaan nuotion loimussa ja nautitaan retkieväitä. Tapahtuma on suunnattu vaikeasti vammaisille lapsille ja heidän perheilleen, joiden on yhdessä, ilman maastoliikkumisen apuvälineitä, vaikea päästä luontoon. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös kaikki muut liikkumisessaan apuvälineitä ja toisen ihmisen apua tarvitsevat nuoret ja aikuiset.

Retkipaikka

Lähdemme Kellarilammen luontopolulle. Kokoonnumme Kellarilammen P-paikalle klo 10, jonka osoite on Rytinkisalmentie 1822, Pudasjärvi.

Etenemme esteetöntä reittiä laavulle maisemia ihastellen. Otathan mukaan omat retkiastiat ja -eväät (esim. makkarat), joita voit nauttia retken päätteeksi kun keitämme laavulla nokipannukahvit ja paistamme nuotioräiskäleitä.

Lisäksi kalastuksesta intoutuneet voivat laittaa matoa koukkuun, sillä Kellarilammessa onkiminen ja pilkkiminen on sallittua. Lampi tunnetaan kuulemma mahtavista kalansaaliistaan, joten halukkaat voivat laittaa vaikka onkikisan pystyyn! Omat onget mukaan!

Hinta

Tapahtuma on ilmoittautuneille maksuton.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt. Mukaan kuitenkin mahtuu vielä! Jos haluat mukaan, laita heti viestiä Susanna Terolle, susanna.tero@tukiliitto.fi tai soita 050 5561 273.

Mikäli toiveissasi on kokeilla jotakin tiettyä toimintavälinettä, ota yhteyttä etukäteen Malike-keskukseen (malike@tukiliitto.fi tai 040 483 9327), jotta tiedämme varata välineen mukaamme!

Yhteistyössä

Malike ja Pudasjärven Erityistuki Erkat ry

**

Malike on yksi viidestä Partioaitan vuoden 2022 Ympäristöbonuksen saajista ja tähän tapahtumaan on hankittu toimintavälineitä Ympäristöbonuksen tuella.

Perhe Malikkeen järjestämällä Hossan vaelluksella 2018. Kuva: MalikePerhe Malikkeen järjestämällä Hossan vaelluksella 2018. Kuva: Malike