SIIRRETTY SYKSYYN Vertaistukea ja luontokokemuksia -kurssi, 24. – 26.4.2020, Saariselkä

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 24.4.2020
Päättyy: 26.4.2020

Huom! Tämä kurssi on siirretty huhtikuulta myöhäisempään ajankohtaan koronavirusepidemian vuoksi.

Tukiliitto peruu kaikki paikan päällä järjestettävät kurssit, koulutukset, vertaistapaamiset ja tilaisuudet 30.6.2020 asti.

Tule mukaan perheiden luontoviikonloppuun nauttimaan luontoelämyksistä ja vertaistuesta. Kurssi on tarkoitettu vaikeasti vammaisten, alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheille.

Kurssin alustavassa ohjelmassa on mm. laskettelua, retkeilyä ja mukavaa yhdessäoloa. Vaikeasti vammaisten lasten osallistuminen ohjelmaan mahdollistetaan toimintavälineiden avulla.

Kurssin omavastuu sisältäen täysihoidon, viikonlopun ohjelman ja majoituksen Holiday Club Saariselässä on 60 euroa/aikuinen ja 20 euroa/lapsi. Mukaan valitaan 8 perhettä.

Kurssin toteuttavat yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta, Leijonaemojen Perhe edellä puuhun -projekti sekä Erityislasten Omaiset ELO ry.

Hae kurssille täyttämällä hakulomake 15.3.2020 mennessä.