Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsella/nuorella on Shwachman-Diamond -oireyhtymä

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 21.8.2020
Päättyy: 23.8.2020

Lämpimästi tervetuloa 21. – 23.8.2020 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella/nuorella on Shwachman-Diamond -oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii monipuolinen Kylpylähotelli Peurunka Keski-Suomessa (Peurungantie 85, Laukaa). Huom! Tapaaminen järjestetään, mikäli se on koronapandemiatilanne huomioiden mahdollista ja turvallista. Kaikkia tapaamiseen ilmoittautuneita informoidaan mahdollisista muutoksista.

Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Harvinaiskeskus Norion puolesta järjestetään ohjelmaa sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Lasten ja nuorten ohjelmaan on varattu riittävä määrä osaavia ohjaajia ja hoitajia eri ikäisille. Tapaaminen alkaa perjantaina päivällisestä klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Kylpylähotelli Peurunka tarjoaa viihtyisät puitteet tapaamiselle ja mahdollisuuden myös saunomiseen ja uimiseen. Majoitus on perhehuoneissa. Viikonloppu sisältää täysihoidon. Viikonlopun rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla ja se on perheille maksuton. Matkakulut tulee kuitenkin kustantaa itse, eikä niihin voi hakea Kela-korvausta. Mukaan tapaamiseen voidaan ottaa rajallinen määrä perheitä.

Ilmoittautumiset 28.6.2020 mennessä klikkaamalla tästä linkistä.