Vertaistapaaminen: Harvinaiset kromosomimuutokset

Tapahtuma on päättynyt
Alkaa: 23.4.2022
Päättyy: 24.4.2022

Lämpimästi tervetuloa 23.–24.4.2022 Harvinaiskeskus Norion järjestämään vertaistapaamiseen tapaamaan muita perheitä, joissa lapsella tai nuorella on harvinainen kromosomimuutos. Tapaaminen järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin Itäkeskuksessa (Marjaniementie 74). Ensisijalla ovat perheet, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavaan tapaamiseen.

Kirjain- ja numeroyhdistelmä diagnoosissa voi olla osallistujilla eri, mutta arjen haasteet usein hyvinkin samanlaisia. Vertaistapaaminen tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, vinkkien vaihtoon ja tiedon jakamiseen. Ohjelmaa on perheille yhteisesti sekä erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Vanhempien ohjelmassa on lauantaina mukana perinnöllisyyslääkäri Helena Kääriäinen. Illalla perheitä viihdyttää lastenmuusikko Ville Karttunen. Lasten/nuorten hoitoa ja ohjelmaa varten on varattu riittävä määrä osaavaa henkilökuntaa vanhempien ohjelmien ajaksi. Iiris-keskus on täysin esteetön ja majoitus on perhehuoneissa. Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12.00 alkavalla lounaalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

Tapaaminen on maksuton ja sisältää täysihoidon, mutta matkakuluista tulee huolehtia itse ja niihin ei ole mahdollista hakea Kela-korvausta. Ilmoittaudu mukaan 4.4.2022 mennessä klikkaamalla tästä ilmoittautumislomakkeeseen Webropoliin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!